Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Review pentru Tus pentru ochi Shiseido Automatic eyeliner

Duminică, 08.02.2015
de Andreea Baluteanu

Tusul de ochi Shiseido Automatic eyeliner este una dintre cele mai bune optiuni atunci cand iti doresti linii precise, bine definite si ochi care atrag toate privirile. Tusul de ochi promite sa se mentina in stare buna pe tot parcursul zilei, fara sa se intinda sau sa se estompeze si beneficiaza de un sistem inovator de aplicare.

Tusul de ochi Shiseido Automatic eyeliner este una dintre cele mai bune optiuni atunci cand iti doresti linii precise, bine definite si ochi care atrag toate privirile. Tusul de ochi promite sa se mentina in stare buna pe tot parcursul zilei, fara sa se intinda sau sa se estompeze si beneficiaza de un sistem inovator de aplicare.

Cum ti se pare Tus pentru ochi Shiseido Automatic eyeliner? Voteaza!

0 (0)
Tus pentru ochi Shiseido Automatic eyeliner

90 ron

Review-ul DIVAHAIR

Tusul de ochi Shiseido Automatic eyeliner tenteaza cu rezistenta buna, cu formula care incurajeaza trasarea de linii slim, precise si culoarea frumoasa, infuzata cu particule mini glossy. Testarea dermatologica si oftalmologica este factorul care te convinge ca ai de-a face cu un produs de calitate in care merita sa investesti.

Textura lichida a tusului de ochi permite trasarea de linii precise, perfect conturate, iar particulele lejer stralucitoare vor scoate din anonimat orice machiaj. Tusul de la Shiseido iti atrage insa atentia cu un sistem inovator de dispensie a produsului. Astfel, va trebui sa rotesti de capatul inferior - de cateva ori la prima utilizare - pentru a impregna tus in pensula. Aplicatorul asemanator unui varf de stilou traseaza usor linii precise slim, iar ambalajul in nuante simple de negru este simbolul elegantei.

Mod de folosire: roteste de capatul inferior al tusului pana ce aplicatorul este impregnat cu culoare, apoi traseaza linia din coltul interior spre cel exterior al ochiului.

Cel mai important avantaj al tusului de ochi Shiseido Automatic eyeliner este reprezentat de nuanta frumoasa, infuzata cu mici particule glossy care sa atraga automat toate privirile. Nu te vei mai satura de pigmentii extrem de pronuntati de culoare, perfecti pentru a-ti contura ochii. Sistemul inovator de aplicare este deja un motto al brandului Shiseido, iar modul de dispensie al produsului, prin rotirea capatului inferior, iti permite sa economisesti produs si sa controlezi mai bine aplicarea. La fel de multumita te poti de clara de varful tip stilou fin, dar suficient de ferm pentru a permite trasarea de linii subtiri sau mai groase. Rezistenta- tusul se mentine in stare buna pe tot parcursul zilei- este unul dintre cei mai importanti factori.

Principalul dezavantaj al tusului de ochi Shiseido Automatic eyeliner este dat de pretul destul de ridicat. Sistemul de dispensie al produsului are atuurile sale, dar poate fi si mai dificil de manevrat, fiind necesar sa testezi de fiecare data aplicarea pentru a verifica daca mai ai nevoie de produs. Textura lichida se usuca mai greu, ceea ce iti va extinde timpul de aplicare a make-up-ului si prezinta riscul de a-ti pata pleoapa superioara.

Atunci cand iti doresti insa un tus de ochi care sa permita o aplicare precisa, extrem de frumoasa, cu o pensula fina si o rezistenta buna, si esti gata sa incerci sistemul de dispensie rotativ, merita sa incerci Shiseido Automatic eyeliner.

Gramaj: 1,4 ml

Cauta un furnizor in zona ta

LIKE si intra in universul divelor!