Review pentru Ulei de corp cu sclipici Sephora SUN Divine Oil

Luni, 15.07.2013
de Andreea Baluteanu

Uleiul de corp Sephora SUN Divine Oil contine particule de sclipici, care ilumineaza instant pielea, punand in valoare bronzul si catifeland intens. Nuanta de auriu a pielii te va cuceri, iar compozitia bogata in vitamine si uleiuri vegetale hranitoare reprezinta garantia sanatatii pielii tale.

Uleiul de corp Sephora SUN Divine Oil contine particule de sclipici, care ilumineaza instant pielea, punand in valoare bronzul si catifeland intens. Nuanta de auriu a pielii te va cuceri, iar compozitia bogata in vitamine si uleiuri vegetale hranitoare reprezinta garantia sanatatii pielii tale.

Cum ti se pare Ulei de corp cu sclipici Sephora SUN Divine Oil? Voteaza!

2.9 (30)
Ulei de corp cu sclipici Sephora SUN Divine Oil

55 ron

Review-ul DIVAHAIR

Uleiul de corp de la Sephora SUN, Divine Oil, promite sa accentueze bronzul pielii, prin particulele de sclipici detinute si nuanta aurie pe care o confera pielii. Are la baza un amestec de vitamine, care redau pielii tale tonusul de care are nevoie, energizand-o si lasand-o instantaneu mai luminoasa. Alaturi de acestea, produsul contine uleiuri vegetale hranitoare, care lasa pielea moale, catifelata si mult mai bine hidratata.

Textura uleioasa contine particule fine de sclipici, iar potentialul ei lejer hidratant o face potrivita si pentru aplicarea pe firul de par. Recipientul dotat cu un pulverizator de tip spray este eficient in aplicarea produsului, favorizand orice pozitie.

Mod de folosire: aplica uleiul Sephora SUN Divine Oil pe pielea bronzata, pentru un efect de potentare a bronzului, sau pe cea neexpusa la soare, pentru a conferi o tenta atragatoare de auriu. Poate fi folosit in egala masura si pe par.

Principalul avantaj al uleiului de corp Sephora SUN Divine Oil este reprezentat de aspectul atragator pe care il ofera pielii, nuanta aurie delicata si intensificarea luminozitatii sporind efectul bronzului. Textura sa se aplica destul de usor, folosirea fiind facilitata de ambalajul sub forma de spray. Practic, recipientul permite o aplicare din mai multe pozitii. Este absorbit destul de repede de catre piele, cu toate ca are o finisare uleioasa, consistenta. Capacitatea de hidratare este medie, sustinuta de vitaminele si uleiurile vegetale hranitoare continute. Particulele de sclipici atrag atentia asupra pielii tale, iar finisul satinat este cuceritor. Netezeste pielea, diminuand astfel imperfectiunile, un aspect important.

Cel mai important dezavantaj al uleiului de corp Sephora SUN Divine Oil este reprezentat de textura consistenta, uleioasa, care iti poate displacea, daca nu esti adepta acestor formule. Poate pata hainele, daca este aplicat in cantitate prea mare. Folosit pe par, il poate ingrasa si ingreuna. Este necesar sa agiti bine recipientul pentru a permite un dozaj corespunzator al particulelor de sclipici. Nu reuseste sa hraneasca in profunzime pielea foarte uscata.

Daca iti doresti insa un ulei de corp care sa accentueze bronzul printr-o nuanta aurie atragatoare, care sa hidrateze mediu si sa se aplice lejer, Sephora SUN Divine Oil poate reprezenta o investitie potrivita.

Gramaj: 125 ml