Review pentru Ulei pentru cuticule Peggy Sage

Duminică, 12.05.2013
de Andreea Baluteanu

Uleiul pentru cuticule de la Peggy Sage promite sa hraneasca intensiv unghiile si cuticulele, gratie elementelor cu proprietati nutritive pe care le contine. De asemenea, energizeaza si inmoaie pielea delicata din jurul unghiilor, infrumusetand-o si facilitand eliminarea cuticulelor.

Uleiul pentru cuticule de la Peggy Sage promite sa hraneasca intensiv unghiile si cuticulele, gratie elementelor cu proprietati nutritive pe care le contine. De asemenea, energizeaza si inmoaie pielea delicata din jurul unghiilor, infrumusetand-o si facilitand eliminarea cuticulelor.

Cum ti se pare Ulei pentru cuticule Peggy Sage? Voteaza!

0 (0)
Ulei pentru cuticule Peggy Sage

37 ron

Review-ul DIVAHAIR

Uleiul pentru cuticule de la Peggy Sage adauga functiei de hranire, emoliere si inmuiere a cuticulelor o energizare a acestora, care are drept rezultat o stare de confort sporit. Produsul se remarca printr-un complex eficient de ingrediente hidratante, fiind o combinatie de ulei de migdale dulci, jojoba, tarate de orez, muscate, trandafiri, pantenol si vitamina E. Mirosul placut si aroma usor fructata, de citrice, ii imbunatatesc utilizarea.

Consistenta uleioasa este specifica unui produs de gen, fiind usor de aplicat si avand potential de hidratare sporit. Ambalajul cu linii clasice, delicate, este atragator, iar aplicatorul sub forma de pensula practic si economic.

Mod de folosire: aplica la baza unghiei, masand usor cuticulele si continua pe suprafata unghiei. Lasa sa actioneze timp de cateva minute, apoi impinge bland cuticulele cu un betisor de lemn, in sens invers directiei lor de crestere.

Usurinta aplicarii se numara printre cele mai importante avantaje ale uleiului de cuticule Peggy Sage. Produsul hidrateaza in profunzime, emoliind si inmuiind cuticulele, rezultatul fiind indepartarea mai facila a acestora. Complexul de hidratare, alcatuit din ingrediente cu potential nutritiv, este de remarcat, uleiul de migdale dulci, de jojoba, taratele de orez si vitamina E numarandu-se printre cele mai apreciate elemente de gen. Consistenta uleioasa, densa, il transforma intr-un produs economic. Mirosul proaspat de citrice se mentine destul de mult, iar capacitatea de intarire si de intensificare a luciului natural al unghiei se incadreaza, la randul ei, printre cele mai importante avantaje.

Referitor la dezavantaje, eficienta sa, desi destul de mare, depinde de o utilizare indelungata, primele rezultate nefiind impresionante. In al doilea rand, consistenta mai uleioasa decat a altor produse de gen il poate face mai dificil de penetrat in piele. Nu in ultimul rand, pretul este mai ridicat decat al altor reprezentante ale categoriei, cu revendicari similare.

Atuurile oferite: hidratarea eficienta, inmuierea si indepartarea mai facila a cuticulelor, alaturi de parfumul proaspat, transforma uleiul de cuticule de la Peggy Sage in una dintre cele mai bune variante de gen.

Gramaj: 11 ml