Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL
Adevarata Stare de Bine

Review pentru Ulei pentru masaj polisenzorial MATIS Paris MatiSpa Detox

Sâmbătă, 11.04.2015
de Andreea Baluteanu

Uleiul pentru masaj MATIS Paris MatiSpa Detox are proprietatile de hranire si de relaxare specifice unui produs de gen, pe care le completeaza insa cu calitati in tonifierea si revitalizarea pielii corpului. In plus, produsul dreneaza si detoxifica, oferind un aspect neted, ferm si elastic al pielii.

Uleiul pentru masaj MATIS Paris MatiSpa Detox are proprietatile de hranire si de relaxare specifice unui produs de gen, pe care le completeaza insa cu calitati in tonifierea si revitalizarea pielii corpului. In plus, produsul dreneaza si detoxifica, oferind un aspect neted, ferm si elastic al pielii.

Cum ti se pare Ulei pentru masaj polisenzorial MATIS Paris MatiSpa Detox? Voteaza!

0 (0)
Ulei pentru masaj polisenzorial MATIS Paris MatiSpa Detox

180 ron

Review-ul DIVAHAIR

Uleiul MATIS Paris MatiSpa Detox se remarca in primul rand prin faptul ca ofera un regim complet de ingrijire a pielii: hidrateaza si hraneste in profunzime, catifeleaza, detoxifica si dreneaza. Pentru a realiza acest tratament exceptional al pielii, produsul grupeaza uleiuri naturale ofertante: cel de marula, cu proprietati tonifiante, si cel de sambure de caisa, care revitalizeaza. Mai departe, activul specific, un tip de flavonoid stabilizat in faza uleioasa, dreneaza si reda elasticitatea pielii.

Textura densa, bogata a uleiului se absoarbe prin masaj, fiind necesar sa insisti pentru a-i valorifica la maxim proprietatile. Ambalajul transparent are un aer de lux care pune in evidenta producatorul.

Mod de folosire: specialistii iti recomanda sa il folosesti dupa dus, intinzandu-l cu ajutorul masajului pe piele. De asemenea, este preferabil sa nu te expui la soare dupa folosire, fiind riscant contactul cu ingredientele sale.

Cel mai important avantaj al uleiului pentru masaj MATIS Paris MatiSpa Detox este redat de ingrijirea completa pe care o ofera. Esti familiara probabil cu promisiunile unui ulei de corp: hraneste si hidrateaza, reda confortul si catifelarea pielii si este o excelenta sursa de relaxare, fiind ideal sa fie folosit in combinatie cu un masaj al pielii. Produsul indeplineste cu succes aceste aspecte, plusand insa cu promisiunea drenajului, a tonifierii si a revitalizarii pielii. Intr-adevar, daca il folosesti cu constiinciozitate, asociindu-l unui masaj mai intens si unui stil de viata activ, te vei bucura de o piele mai ferma si mai neteda, mai elastica. Senzatia luxurianta a utilizarii produsului si ambalajul rafinat intregesc la randul lor lista de atuuri.

Principalul dezavantaj al uleiului pentru masaj MATIS Paris MatiSpa Detox este reprezentat de pretul ridicat. Mai departe, proprietatile revitalizante si detoxifiante sunt scazute, fara a include produsul intr-un regim de viata sanatos.

Alege insa uleiul de masaj MATIS Paris MatiSpa Detox, daca iti doresti un produs care sa lase pielea catifelata si hranita, sa detoxifice si sa tonifice, pentru un regim complet de ingrijire al pielii.

Gramaj: 200 ml

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!