Review pentru Ulei pentru piele normala si uscata Vichy NutriExtra

Vineri, 27.02.2015
de Andreea Baluteanu

Uleiul pentru piele normala si uscata Vichy NutriExtra combina excelenta putere de hidratare a unui ulei traditional cu efectul satinat si absorbtia non-grasa a unui ulei uscat. Acest produs combina 9 uleiuri vegetale, renumite pentru capacitatea lor extraordinara de hidratare si pentru hranirea in profunzime a pielii, care va deveni catifelata, neteda si luminoasa.

Uleiul pentru piele normala si uscata Vichy NutriExtra combina excelenta putere de hidratare a unui ulei traditional cu efectul satinat si absorbtia non-grasa a unui ulei uscat. Acest produs combina 9 uleiuri vegetale, renumite pentru capacitatea lor extraordinara de hidratare si pentru hranirea in profunzime a pielii, care va deveni catifelata, neteda si luminoasa.

Cum ti se pare Ulei pentru piele normala si uscata Vichy NutriExtra? Voteaza!

0 (0)
Ulei pentru piele normala si uscata Vichy NutriExtra

55 ron

Review-ul DIVAHAIR

Uleiul pentru piele normala si uscata Vichy NutriExtra te va tenta nu numai cu capacitatea sa de hidratare, dar si cu aspectul frumos pe care il lasa pielii, fiind solutia ideala pentru pielea normala sau uscata. Uleiul are la baza o combinatie de 9 uleiuri naturale, intre care vei recunoaste cu siguranta uleiul de jojoba, cel de migdale, de macadamia, de coriandru si de floarea pasiunii, cu importante atribute de regenerare, hidratare, emoliere si de revitalizare a pielii.

Ceea ce deosebeste uleiul Vichy NutriExtra de produsele concurente de pe piata este finisarea uscata, care lasa un aspect satinat pielii si te tine departe de riscul absorbtiei dificile. Ambalajul in nuante calde al produsului, cu detalii aurii si o pompita care dozeaza in mod adecvat, este o expresie a luxului simplu, caracteristic brandurilor mai bine cotate din dermatocosmetica.

Mod de folosire: aplica pe pielea curata, cu miscari de masaj lejere, dozand produsul in palma si evitand conturul ochilor. Pentru pielea corpului, foloseste pe pielea umeda, pentru a spori gradul de hidratare. Il poti aplica la fel de bine si pe par, insistand pe varfuri si pe zonele in care fibra este fragila si casanta.

Principalul avantaj al uleiului Vichy NutriExtra este reprezentat de hidratarea pe care o ofera pielii. Daca ai pielea uscata sau normala cu tendinte de deshidratare, acest amestec de 9 uleiuri vegetale iti va restaura starea de bine si iti va hrani pielea in profunzime. Te vei bucura in timp de o piele mai catifelata si mai moale, mai neteda si mai luminoasa, efecte pe care le obtii insa si de la un ulei traditional. Ceea ce te va incanta peste masura in cazul uleiului de la Vichy este reprezentat de finisarea uscata si look-ul final satinat al pielii. care impiedica riscul crearii peliculei grase persistente si al absorbtiei dificile. Nu poti trece cu vederea nici faptul ca ai de-a face cu un produs practic: sunt suficiente cateva pulverizari pentru a-ti hidrata pielea, si vei renunta la crema sau la diversele lotiuni. Vei observa cu timpul ca ai nevoie de mai putine produse de ingrijire, uleiul fiind perfect pentru pielea fetei, a corpului sau pentru par. Mirosul placut si absenta compusilor riscanti sunt alte puncte pozitive care te pot cuceri.

Cel mai important dezavantaj al uleiului Vichy NutriExtra este dat de pretul care se poate dovedi usor ridicat, desi rezonabil comparat cu beneficiile oferite. Efectele in cazul pielii grase sau mixte nu sunt la fel de satisfacatoare.

Luand insa in calcul numarul mare de aspecte pozitive al uleiului Vichy NutriExtra : textura moale si placuta, uscata, capacitatea extraordinara de hidratare si aspectul practic, merita sa il incerci.

Gramaj: 125 ml