Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Panoramic Gym - Centru Fitness&Wellness

Informatii salon

oras
Arad
zona
Micalaca
adresa
Arad, Zona Industriala Micalaca 1 Est FN
contact
0357 445904
0748 116136
office@panoramicgym.ro
website
www.panoramicgym.ro
program
Luni - Vineri: 07:00 - 23:30   
Sambata, Duminica: 10.00 - 20.00
servicii
Fitness, Pilates, Piscina, Sauna, SPA

Preturi / Tarife

 - Fitness & Cardio
 - Activitati de grup (Cycling, Body Pump, Basic Pilates, Karate Kids, Body Fit,  Shape&Tone, Aqua Gym, Combat&Cross Training, Kangoo Jumps, Kids Fit, Zumba Fitness, Cardio Circuit, Tae-Bo)
 -  Spa (bazin, jacuzzi, sauna finlandeza si infrarosu)

PANORAMIC GYM Arad- centru fitness&wellness, iti ofera posibilitatea de a-ti alege ceea ce ti se potriveste: fitness, cardio, activitati de grup (Cycling, Body Pump, Basic Pilates, Karate Kids, Body Fit, Shape&Tone, Aqua Gym, Combat&Cross Training, Kangoo Jumps, Kids Fit, Zumba Fitness, Cardio Circuit, Tae-Bo), activitati aerobe, SPA, jacuzzi, sauna cu infrarosu si uscata, lectii de inot, masaj si multe alte activitati, totul pe o suprafata de 1200 mp.

Membrul nostru beneficiaza de cele mai bune conditii: personal primitor si prietenos, instructori foarte bine pregatiti si dedicati, instructor personal la alegere, muzica motivanta, atmosfera degajata, dusuri cu apa calda, vestiare spatioase si aerisite, temperatura ambient de 27 grade, totul gandit pentru un confort desavarsit.

Barul va ofera racoritoare, freshuri si produse naturale pe baza de Aloe, iar terasa, situata pe acoperisul cladirii si dispunand de sezloange si dusuri, poate fi folosita pe timpul verii pentru bai solare sau masaj in aer liber!

Pentru o petrecere originala si unica alaturi de prietenii tai, poti inchiria zona SPA, adica 268 mp in care beneficiezi de piscina, jacuzzi, sauna si nu numai.

Sloganul nostru: "Curajul de a fi mai bun!" se refera la lupta de a ne atinge propriile obiective, acelea de a fii mai sanatosi, mai frumosi, mai buni, si de a antrena cat mai multa lume spre un stil de viata sanatos.

Imagini salon

Aveți o sală de fitness și doriți să o promovați?

Aflați cum și sala dumneavostră de fitness poate apărea pe !

Adaugă sala

Cauta un furnizor in zona ta