Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

BodyExprim Wellness

Informatii salon

oras
Bucuresti
zona
Crangasi
adresa
Bdul. Constructorilor, nr. 29 A,

Sector 6, Bucuresti
contact
021.220.3042
0730.076.163
website
www.bodyexprim.ro
program
Luni - Vineri: 08:00 - 22:30

Sambata: 09:00 - 17:00

Duminica: 09:00 - 17:00
 
servicii
Aerobic, Dance Aerobic, Fitness, Instructor personal, Masaj, Masaj anticelulitic, Pilates, Piscina, Sauna, Solar, Tae Bo
Clubul BodyExprim imbina intr-un stil propriu, sportul cu arta. Vizam atat latura tehnico-motrica, dar si pe cea artistica, urmarim atat modelarea corporala, dar si echilibrul psihic si componenta emotionala.

Va invitam la miscare pe toti, copii, tineri sau adulti! Pentru fiecare categorie de varsta sau nivel de pregatire, va propunem o gama larga de activitati, deosebit de atractive. Serviciile sunt oferite atat pentru persoane fizice cat si pentru companii.

Echipa de profesionisti va este alaturi cu programe complexe de miscare, ce urmaresc mentinerea sanatatii si a vitalitatii, prelucrarea armonioasa a corpului, relaxarea si starea de bine fizica si psihica, constientizarea propriului potential motric si expresiv. Totodata, copiii si tinerii au posibilitatea sa practice chiar la nivel de performanta si show unele discipline sportive sau dansul.

Centrul nostru dispune de piscina, sala de cycling, sala de fitness si trei sali foarte mari, de peste 120 mp fiecare, utilate cu pardoseli sportive, instalatii de climatizare, sisteme audio-Dvd-Tv, oglinzi, aparatura si accesorii sportive de cea mai buna calitate, provenite de la firme de renume mondial. Va punem la dispozitie, patru vestiare pentru copii, patru vestiare pentru femei si barbati, grupuri sanitare, sauna, doua sali de masaj, solar, sala de asteptare, receptie, bar sportiv. Toate sunt utilate corespunzator si va ofera confortul si ambientul necesar.

Dorim sa aratati bine, dar sa fiti si sanatosi, sa puteti sa comunicati prin miscare si gest propria personalitate.

Programele noastre va vor stimula nu numai corpul, dar si creativitatea, expresivitatea.

Vino in echipa noastra si vei deveni dependent de BodyExprim!

 

 

 

Ne gasiti si pe facebook

Imagini salon

Alte saloane din aceeasi zona

Aveți o sală de fitness și doriți să o promovați?

Aflați cum și sala dumneavostră de fitness poate apărea pe !

Adaugă sala

Cauta un furnizor in zona ta