Salon Maxim

Informatii salon

oras
Bucuresti
zona
Berceni
adresa
BUCURESTI, Sector 4, Str. slt. Gh. Ionescu, nr. 15.(Spatiul Salonului MAXIM se afla la parterul blocului care porneste din Soseaua Berceni, perpendicular pe aceasta, in dreapta benzinariei MOL.)
contact
0754040949
website
www.salonmaxim.ro

Imaginati-va un loc unde va puteti relaxa si uita de presiunile lumii din jur . Relaxati-va! Inchideti ochii si lasati mintea si corpul sa se relaxeze in timp ce specialistii nostri va ingrijesc, fie ca este vorba de tratament facial, tratament anticelulitic, tratament de tonifiere, masaj sau alte tratamente neconventionale de echilibrare energetica (diagnostic, tratament, previziune).

Dupa o sedinta de relaxare corporala si remodelare cu efect dupa 2-3 sedinte, personalul nostru calificat va sta la dispozitie pentru a aduce la maxim satisfactia dumneavoastra, printr-un masaj si o coafura de calitate. In acest timp va puteti intretine mainile si picioarele, manichiurista fiind la dispozitia dumneavoastra. Calitate la preturi neasteptate.

        FORMULA SALONULUI MAXIM

(RELAXARE + SLABIRE) + (ECHILIBRARE

ENERGETICA) =>

=> remodelarea sufletului si a corpului=>

=> buna dispozitie + fericire =>

=> puterea de a rezolva problemele
 

Salonul Maxim dispune de aparatura complexa si terapii complementare acestor aparate care permite realizarea unei game extrem de diversa de tratamente, in functie de nevoile fiecarui client in parte. Astfel, clientii nostri pot beneficia de tratamente faciale si corporale, se pot bucura de efectele benefice ale cromoterapiei, fototerapiei, drenajului limfatic, tratamentelor cu raze infrarosii si multe altele.

Imagini salon

Alte saloane din aceeasi zona

Aveți un salon de înfrumusețare și doriți să îl promovați?

Aflați cum și salonul dumneavostră poate apărea pe !

Adaugă salon