Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

SalonDecebal.ro

Informatii salon

oras
Bucuresti
zona
Decebal - Muncii
adresa
Bd. Decebal Nr. 19, Bloc S 18, et 7, Apt 14, Sector 3, Bucuresti (intre Hotel Golden Tulip si CNAS)
contact
021 313 31 67
office@salondecebal.ro
website
salondecebal.ro
program
Luni: 9:00 - 21:00Marti: 9:00 - 21:00Miercuri: 9:00 - 21:00Joi: 9:00 - 21:00Vineri: 9:00 - 21:00Sambata: 9:00 - 15:00Duminica: inchis
servicii
Electrostimulare, Impachetari corporale, Masaj anticelulitic, Masaj relaxare, Masaj terapeutic, Tratamente corporale, Tunel infrarosu, Ultrasunete, Vacuum

Salon Decebal a fost creat cu multa dragoste,atentie la detaliu, profesionalism si echilibru intre eficienta si confort .Eleganta si rafinamentul ambientului au fost concepute in vederea crearii unui spatiu primitor ce va corespunde tuturor exigentelor clientilor care ne calca pragul.
De la intrarea in Salon sunteti intampinati de profesionisti care va pot consilia si va pot ghida catre servicile oferite de catre noi.

Functional din luna ianuarie 2012,intr-o locatie centrala oferim servicii de remodelare corporala si cosmetica prin terapii sustinute de aparatura de ultima generatie.Aparatura din salon a fost atent selectata luandu-se in considerare gradul de siguranta prezentat de aparatura si de rezultatele obtinute in urma schemelor de tratament.

Salon Decebal este locul ideal pentru a va relaxa intr-un ambient primitor pret de cateva ore,timp in care va veti convinge ca inca exista locuri in care grija si atentia acordata clientului merg mana in mana cu eficienta si calitatea tratamentelor iar respectul si profesionalismul sunt principiile de baza ale acestui Salon.

Atmosfera calda,personalul specializat si aparatura de ultima geneatie a propulsat salonul printre cele mai perfomante saloane din Bucuresti.

Cheia succesului nostru o reprezinta seriozitatea, respetul si atentia fata de client, dorinta fiind de a tansforma Salonul in” a doua casa” pentru clientii ce ne calca pragul.

Nu trebuie sa ne credeti pe cuvand. Este suficienta doar o singura vizita pentru a va convinge ca perfectiunea este la ea acasa la Salon Decebal.

Va asteptam cu mare drag!!!

Echipa Salon Decebal 

Imagini salon

Alte saloane din aceeasi zona

Aveți un salon de înfrumusețare și doriți să îl promovați?

Aflați cum și salonul dumneavostră poate apărea pe !

Adaugă salon

Cauta un furnizor in zona ta