ProEstetic

Informatii salon

oras
Iasi
zona
Primaverii
adresa
B-dul Primaverii 64-66
contact
0726.67.69.62 - estetician Dana Pîsla
office@proestetic.ro
website
www.saloncosmeticaiasi.ro
servicii
Estetica corporala, Estetica faciala, Make-up, Cosmetica, Tatuaj cosmetic, Tatuaj machiaj, sprancene

Am creat conceptul ProEstetic intr-un spatiu virtual al judecatii frumosului.

Am incercat sa privesc dincolo de aparente, standarde si de prejudecati... Am incercat sa-l modelez intr-o lume care nu este in intregime artistica si frumoasa, intr-o lume in care incordarile vietii practice isi pun  amprenta involuntar. Am incercat sa-i dau o ordine si o masura.

Va invit sa fiti alaturi de mine si sa invatati din experienta mea ca designer si estetician, cu speranta ca aceasta va va ajuta sa dati aceeasi ordine si masura pentru a fi Pro Frumusetii de langa voi... pentru a fi ProEstetic.

Invata cum sa fii frumoasa navigand printre editoarialele de beauty de pe www.proestetic.ro

Invata din experienta noastra si foloseste-te de tehnologia performanta din cabinet, pentru ca rezultatele sa aiba garantia succesului imediat.

La ProEstetic tratamentele dureaza 3 ore si reprezinta un cumul de cel putin 10 proceduri dermato-cosmetice de inalta tehnologie. Este inclus atat diagnosticul tipului de ten cat si programul personalizat pentru acasa, pentru ca tu sa nu mai irosesti timp, bani si produse inutil, fara rezultate vizibile.

Mai mult, ProEstetic Cosmetics iti ofera CADOU, la sfarsitul tratamentului, un pachet de produse specifice tipologiei tale, o linie completa si personalizata pentru utilizare la domiciliu.

In plus, te vom monitoriza ulterior tratamentului pentru garantia rezultatelor fara recidiva.

 

Imagini salon

Aveți un salon de înfrumusețare și doriți să îl promovați?

Aflați cum și salonul dumneavostră poate apărea pe !

Adaugă salon