Salon Eclipse

Informatii salon

oras
Sebes
zona
Strada Sava Hentia
adresa
Sebes, str Sava Hentia, nr 1, et 1
contact
0745 352 891
office@salon-eclipse.ro
servicii
Vacuum, Unghii false, Tratamente faciale, Solar vertical, Masaj, Manichiura/Pedichiura, Make-up, Gene false, Epilat, Electrostimulare, Coafor, Bronz organic

Salonul Eclipse a fost infiintat in anul 2005 si a avut la baza promovarea de servicii de calitate, folosind personal specializat, crearea unui loc aparte in localitatea Sebes cu o atmosfera calda si relaxanta, vesela, reconfortanta pe care noi o numim "atmosfera Eclipse". Esteticienii nostri sunt bine pregatiti la scolile cu traditie in domeniu, aparatele de ultima generatie, produsele de cea mai buna calitate, strategia salonului nostru ne ajuta sa facem fericit pe fiecare client in parte.

De fiecare data noi, echipa ECLIPSE, ne bucuram sa vedem ca avem tot mai multi prieteni care trec pragul salonului nostru ceea ce ne facem ca pe langa serviciile pe care le avem in momentul de fata, sa venim de fiecare data cu tot mai multe noutati din domeniul frumusetii si sa gasim solutii la fiecare problema a clientilor nostri. Ultimele noutati le gasiti pe blogul salonului de frumusete Eclipse: www.salon-eclipse-salon.blogspot.com.

Imagini salon

Aveți un salon de înfrumusețare și doriți să îl promovați?

Aflați cum și salonul dumneavostră poate apărea pe !

Adaugă salon