Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Egoist Wellness

Informatii salon

oras
Bucuresti
zona
Universitate
adresa
Intrarea I.L. Caragiale nr.1, sector 2
contact
021/311.16.21
office@egoistwellness.ro
servicii
Ingrijire corporala, Estetica corporala, Cosmetica

Am incercat sa cream un loc unic. Afla in continuare ce ne-a determinat sa facem aceasta, crezul nostru si principiile care ne definesc.

De ce Egoist Wellness?
In centrul vietii orasului esti tu. O persoana dinamica, implicata, cu un program social complex. Nimic nu-ti poate sta in cale si te bucuri de succes in fiecare zi. Dar nu uiti ca, inainte de orice, tu contezi cel mai mult. Ai nevoie de momentele tale, dar in acelasi timp nu vrei sa iesi din ritmul orasului.

De aceea am creat Egoist Wellness: un concept nou care reinterpreteaza ideea de relaxare in sens urban, contemporan. Un centru all-in-one, mai bine pregatit decât oricare altul sa te primeasca oricând iti poti gasi timp doar pentru tine. Un loc unde ego-ul si corpul tau se vor simti cu adevarat unice.

Ambianta strict personala

Chiar in mijlocul orasului ti-am dedicat nu doar un simplu centru wellness, ci o oaza de liniste si relaxare. Interioarele au o eleganta discreta si un rafinament dezinvolt: o adevarata incântare pentru ochi, o adevarata placere a confortului personal. Vei regasi cu placere aceasta savoare si in serviciile noastre. Egoist Wellness e locul unde te refaci si te relaxezi, locul unde esti inconjurata cu atentia de care ai nevoie pentru ca viata ta sa fie si mai frumoasa. Esti binevenita de fiecare data!


Ingrijire la nivel profesionist
Formulele noastre personalizate de tratament, infrumusetare si intretinere iti sunt dedicate. Concepute special pentru armonia ta interioara si exterioara, ele iti vor tonifia si revigora corpul, sufletul si spiritul. Cu o diversitate de aparate performante si cu o echipa de terapeuti si medici cu pregatire si experienta de lucru in centre wellness renumite, vom crea impreuna cu tine un program particularizat si care iti va aduce rezultatele pe care le doresti.

Natura alaturi de tine
Iti oferim tot ceea ce natura are mai bun. Tratamentele cu produsele cele mai pure pe care le poate oferi natura iti vor aduce o stare de bine 100% naturala. Pentru aceasta am cautat pentru tine liniile de produse de cea mai inalta calitate din intreaga lume. Pevonia Botanica - linia de elita 100% naturala, destinata intregului corp, iti ofera produse ce contin extracte din fructe, legume, alge, apa marina, cenusa vulcanica, uleiuri esentiale.

 

 

Imagini salon

maria03
7 septembrie 2009 17:05

Am fost la Egoist Wellness pentru un tratament anticelulitic. Sunt super profi. La ei am incercat pentru prima data aparatul Duolith si am inceput un tratament de epilare definitiva.Au un doctor foarte bun care face care pe partea de medical wellness. Este de incercat.Va recomand din toata inima serviciile Egoist.

Aveți un salon de spa și doriți să îl promovați?

Aflați cum și salonul dumneavostră poate apărea pe !

Adaugă saloane spa

Cauta un furnizor in zona ta