4 ani de Nuit Sociale pe 1 august 2019!

4 ani de Nuit Sociale pe 1 august 2019!

Redactor Divahair.ro

Socializare, lume aleasă pe sprânceană chiar de către organizatori, experiențe inedite, locații non-conformiste, muzică bună, dacă toate acestea vă sunt familiare, înseamnă ca ați petrecut cel puțin o dată alături de cei de la Nuit Sociale.

Pe 1 august 2019, la Flavours in the Garden by the Pool din cadrul Clubului Diplomatic, începând cu orele 20:00, Nuit Sociale vă invită la un eveniment special, ce marchează intrarea în cel de-al 5-lea an de activitate.

Nuit Sociale are deja un număr impresionat de evenimente la activ și cu un public din ce în ce mai numeros. Anul 4 a fost unul plin pentru organizatorii Nuit Sociale, menționăm petreceri pe rooftop-uri precum cele de pe Teatrul Național București și Promenada, seri unice de gală la Opera Română, nopți venețiene la Teatrul Național de Operetă și evenimente la palat sau pe litoralul Mării Negre.

Am ajuns la cea de-a patra aniversare, anul ce se va încheia pe 1 august 2019 a fost unul dintre cele mai bune de până acum. Am creat o comunitate în jurul lui Nuit Sociale, o comunitate care știe că le oferim lucruri de calitate și ne urmăresc peste tot. Încercăm să menținem ștacheta sus, să păstrăm calitatea tuturor serviciilor și să aducem un plus în fiecare eveniment și în fiecare proiect în care ne implicăm”, spun organizatorii Nuit Sociale

Joi, pe 1 august, Răzvan Ivănescu intră în pupitrul Nuit Sociale și promite multe surprize muzicale pentru invitați. Ținutele vor fi speciale, organizatorii propun reprezentantelor sexului frumos un dress code cocktail, iar pentru cei ce le vor însoți o ținută smart casual.

Accesul la evenimentele Nuit Sociale se face doar pe bază de brățară, care se obține înainte de eveniment, de la unul dintre organizatori. Mai multe informații găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului Nuit Sociale ☆ Quatrième Anniversaire: https://www.facebook.com/events/357936101556681/.

Articolul urmator
O tânără de 24 de ani și-a văzut moartea cu ochii după ce ani la rând a acuzat dureri de stomac chinuitoare. Ce diagnostic i-au dat, în sfârșit, medicii
O tânără de 24 de ani și-a văzut moartea cu ochii după ce ani la rând a acuzat dureri de stomac chinuitoare. Ce diagnostic i-au dat, în sfârșit, medicii
Ce vei face peste 10 ani?
Incepe quiz
Ce vei face peste 10 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.