A murit fiica lui Elvis Presley și fosta soție a lui Michael Jackson la doar 54 de ani

A murit fiica lui Elvis Presley și fosta soție a lui Michael Jackson la doar 54 de ani

Alida Enache

La doar doi ani după ce fiul ei s-a sinucis, Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley, a plecat și ea printre îngeri după ce a făcut un stop cardiac. Tragicul eveniment a avut loc în noaptea de 12 ianuarie 2023, în California.

UPDATE 14 iulie: Cel mai recent raport al medicilor legiști a scos la iveală noi amănunte cutremurătoare despre starea în care se afla fiica lui Elvis Presley înainte de a-și da ultima suflare. Potrivit experților, moartea Lisei Marie Presley ar fi fost provocată de o ocluzie a intestinului subţire. În acest raport nu este menționată prezența vreunei substanțe interzise în corpul femeii, dar publicația TMZ a speculat că ar mai putea exista anchete toxicologice ținute departe de ochii vigilenți ai curioșilor.

Cântăreața slăbise foarte mult în perioada dinaintea decesului și se zvonea că lua medicamente pentru pierderea în greutate. Conform informațiilor dezvăluite de o sursă apropiată familiei, Lisa Marie Presley ar fi făcut și o operație estetică înainte cu puțin timp de ultima sa zi petrecută pe Pământ. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Marie Presley (@lisampresley)

UPDATE 2 februarie: Noi detalii șocante despre moartea Lisei Marie Presley au ieșit la iveală. Fiica lui Elvis Presley ar fi început o dietă cu pastile de slăbit pe care le lua în cantități mult prea mari și care au ajutat-o să scape de aproximativ 20 de kilograme în doar șase săptămâni. Își dorea să arate mai bine pentru Globurile de Aur, dar medicamentele, alături de opioide, i-au adus, până la urmă, sfârșitul. Acest fapt rămâne doar la nivel de presupunere momentan, până când vor veni și rezultatele testelor toxicologice peste câteva luni. Vedeta s-a mai luptat cu dependența de opioide în trecut.

De menționat este și faptul că solista s-a prezentat la gala de decernare a premiilor alături de mama sa, deși ele nu ar avea, de fapt, o relație prea bună. Chiar dacă Priscilla Presley a ținut un discurs emoționant la înmormântarea fiicei sale, se speculează că totul a fost doar de ochii publicului. Între cele două au existat dintotdeauna tensiuni, iar apropiații lor au fost șocați să le vadă împreună la evenimentul respectiv.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Steven Hoshiko (@stevstarchild98)

Să nu uităm, de asemenea, că Lisa Marie Presley era vizibil fragilă la Globurile de Aur, unde a participat cu două zile înainte să moară. Dr. Drew Pinsky, un specialist în dependențe, explică: "Vorbea greu, avea pleoapele căzute, abia se putea ține pe picioare... nu este normal pentru o femeie care, de altfel, este sănătoasă la vârsta ei. Comportamentul de la Globurile de Aur a fost în concordanță cu cel al unei persoane care a consumat o cantitate mare de substanță."

În plus de asta, nu este clar de unde a apărut averea cântăreței, care urmează să fie împărțită între copiii ei. Se cunoștea faptul că aceasta era plină de datorii, dar și că "nu a fost niciodată disciplinată în privința banilor", după cum declară producătoarea Katie Hayes.

Ea a moștenit 100 de milioane de dolari de la tatăl ei, însă după câteva investiții proaste s-a ales doar cu datorii.

"Era o mare cheltuitoare și a făcut câteva investiții proaste. Practic, a cheltuit 100 de milioane de dolari în 25 de ani", a mai spus Katie Hayes.

La momentul actual, este de așteptat să înceapă o luptă crâncenă pentru cele două fiice gemene minore ale vedetei. Atât Danny Keough, 61 de ani, și Michael Lockwood, 58 de ani, ambii fiind foști soți ai vedetei, își doresc să le poată avea pe acestea, deși ele sunt fiicele lui Lockwood. Chiar și așa, Keough, tatăl primilor doi copii ai artistei, locuia cu familia la momentul respectiv și are o relație strânsă cu gemenele. Rămâne de văzut ce se va întâmpla.

Toate aceste detalii au fost dezvăluite într-un documentar apărut recent și realizat de TMZ.

---------------

UPDATE 31 ianuarie: Au trecut mai bine de două săptămâni de când Lisa Marie Presley, fiica legendarului Elvis Presley, a decedat în urma unui stop cardiac, iar mama sa încă să străduiește să-și intre în drepturi, conform moștenirii regretatei sale fiice. Priscilla Presley a aflat, de curând, că nu are drept de co-administrator al averii fiicei sale, așa că a atacat în instanță un amendament din anul 2016 la testamentul acesteia. 

Deși se aștepta ca ea și fostul manager de afaceri al Lisei Marie Presley, Barry Siegel, să poată administra împreună bunurile și banii acesteia, se pare că regretata cântăreață a luat cu totul o altă decizie în anul 2016. Mai exact, ea le-a oferit celor doi copii majori ai ei, Riley şi Benjamin Keough, rolurile de co-administratori și i-a eliminat pe Priscilla Presley și Barry Siegel din ecuație.

Însă fosta soție a lui Elvis Presley nu consideră că acel act este real, având în vedere că numele ei este scris greșit, iar semnătura vedetei pare ciudată, după cum declară avocații acesteia. Ei au mai dezvăluit, de asemenea, că testamentul a fost modificat fără martori și nici măcar nu a fost legalizat.

Amintim că Benjamin Keough s-a sinucis în anul 2020, la 27 de ani. Lisa Marie Presley mai are două fiice, pe Finley Aaron Love Lockwood și Harper Vivienne Ann Lockwood, care sun minore.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priscilla Presley (@priscillapresley)

--------------

Știrea inițială

Încă o stea a plecat spre cer! Lisa Marie Presley, fiica regretatului Elvis Presley, a decedat în noaptea de joi spre vineri într-un spital din California. Celebra cântăreață și compozitoare a fost găsită inconștientă în casa sa din Calabasas, de către menajeră, joi dimineața. La scurt timp, fostul ei soț, Danny Keough, care locuiește în apropiere, a ajuns la proprietate și i-a efectuat manevrele de resuscitare.

Ulterior, vedeta a fost transportată de urgență la spital și tot acolo și-a dat ultima suflare, fiind internată. A făcut un stop cardiac, dar încă nu se cunosc și motivele sale. Lisa Marie Presley avea doar 54 de ani. Fusese văzută ultima oară marți la ceremonia Globurilor de Aur alături de mama ei.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Marie Presley (@lisampresley)

Trista veste a fost dată chiar de către mama sa, fosta soție a legendei rock'n'roll, Priscilla Presley.

„Cu inima grea trebuie să împărtășesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică Lisa Marie ne-a părăsit.

Ea a fost cea mai pasionată, puternică și iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată. Cerem să ni se respecte intimitatea în încercarea de a face față acestei pierderi. Vă mulțumim pentru rugăciuni”, a menționat Priscilla Presley, acum în vârstă de 77 de ani, în mediul online.

Imediat cum au primit vestea decesului, celebrități din întreaga lume i-au adus un omagiu cântăreței pe rețele de socializare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Marie Presley (@lisampresley)

Câștigătoarea premiului Grammy, Diane Warren, și-a exprimat tristețea în legătură cu "vestea oribilă". Ea a spus că "întreaga lume își îndreaptă rugăciunile și gândurile bune către copiii Priscillei și Lisei Marie în acest moment".

Co-fondatorul "Beach Boys", Brian Wilson, a declarat: "Este greu să accepți faptul că cineva atât de tânăr și plin de viață moare".

Marlee Matlin, actrița premiată cu Oscar, a scris pe Twitter: "Am avut șansa să o cunosc pe Cilla Presley când am participat la Dancing With the Stars și, ca mamă, nu îmi pot imagina durerea prin care trebuie să treacă odată cu moartea prematură a Lisei Marie."

Amintim că Lisa Marie Presley și-a pierdut un copil în urmă cu doar doi ani. Benjamin Keough s-a sinucis la doar 27 de ani în casa din Clabasas, California, suferind de o depresie cruntă. A fost găsit împușcat de către autorități.

Lisa Marie Presley a avut în total patru copii alături de foștii ei parteneri. Benjamin și Riley Keough, actriță americană în vârstă de 33 de ani, îl au ca tată pe Danny Keough. El și fiica lui Elvis Presley au fost căsătoriți între 1988-1994.

Imagine cu Lisa Marie Presley alături de toți copiii ei
Lisa Marie Presley alături de toți copiii ei

Gemenele Finley Aaron Love Lockwood și Harper Vivienne Ann Lockwood au doar 14 ani, iar tatăl lor este chitaristul american Michael Lockwood. El și solista au fost căsătoriți între 2006–2016.

Artista a mai avut, de asemenea, alte două mariaje eșuate: cel cu Michael Jackson (1994-1996) și cel cu Nicolas Cage (2002-2004).

Pe parcursul timpului, ea s-a luptat cu depresia și abuzul de alcool și substanțe interzise. A avut, de asemenea, mari probleme financiare.

Drum lin spre cer!

Citește și: Elvis a fost presat să se căsătorească cu Priscilla. Adevărat sau mit?

Surse foto: Facebook, Instagram

Surse articol: BBC, TMZ, People, BBC, NypostTmz

Articolul urmator
Alexandra, mama care a murit în maternitatea din Botoșani, nu a mai apucat să-și serbeze cei 26 de ani. În loc de "la mulți ani", a răsunat "ne rugăm pentru sufletul roabei lui Dumnezeu"
Alexandra, mama care a murit în maternitatea din Botoșani, nu a mai apucat să-și serbeze cei 26 de ani. În loc de "la mulți ani", a răsunat "ne rugăm pentru sufletul roabei lui Dumnezeu"
Cam ce fel de sotie ai fi tu?
Incepe quiz
Cam ce fel de sotie ai fi tu?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.