A murit ieri în cel mai violent accident posibil! Este vorba de una dintre cele mai faimoase femei din lume...

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Întreaga lume este în șoc după moartea violentă de care a avut parte Prezentatoarea de televiziune Jessi Combs, gazdă a emisiunii „Mythbusters” din anul 2009.

Sursa foto Instagram

Femeia în vârstă de numai 36 de ani și-a pierdut viața încercând să doboare un record de viteză. Jessi Combs deținea deja titlul de „cea mai rapidă femeie pe patru roţi”, după ce a atins viteza de 640 km/oră în 2013.

Sursa foto Instagram

Vestea a fost făcută publică de canalul Discovery pentru care lucre prezentatoarea, prin intermediul unui comunicat de presă: „Discovery şi familia MotorTrend au aflat cu adâncă tristeţe de tragica moarte a lui Jessi Combs. A fost prietenă şi colegă, o emblemă în industrie şi o incontestabilă forţă a naturii care a lăsat o amprentă de neşters în lumea maşinilor”.

Când a avut loc accidental care i-a curmat viața, Combs încerca să atingă recordul de 996 km/oră, în albia unui fost lac din Oregon.

Surse foto: Instagram, pixabay

Articolul urmator Totul despre cumplitul accident aviatic de la Milano, unde și-au pierdut viețile opt persoane, dintre care șapte români

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.