A murit Meat Loaf, la vârsta de 74 de ani, cu soția alături în ultimele-i clipe de viață

A murit Meat Loaf, la vârsta de 74 de ani, cu soția alături în ultimele-i clipe de viață

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Zi de doliu uriaș în lumea muzicii internaționale. Cântărețul și actorul Meat Loaf, pe numele real Michael Lee Aday, a murit în seara zilei de joi, 20 ianuarie, la vârsta de 74 de ani. Vestea tragică și neașteptată a fost confirmată într-o declarație, vineri, de către agentul său, Michael Greene. Într-o declarație oficială postată pe Facebook, s-a confirmat faptul că talentatul artist a murit, având-o pe soția sa, Deborah, alături când și-a dat ultima suflare.

Potrivit lui Michael Greene, fiicele sale Pearl și Amanda au fost și ele la căpătâiul părintelui lor, în orele de dinainte de moartea lui.

Fotografie alb-negru infatisandu-l pe Meat Loaf in august 2019

Într-o declarație comună, familia sa îndurerată a declarat: „Inimile noastre sunt frânte acum, când vă anunțăm că inegalabilul Meat Loaf a murit în această seară, cu soția sa Deborah alături de el.

Știm cât de mult a însemnat el pentru mulți dintre voi și apreciem cu adevărat toată dragostea și sprijinul acordat în timp ce trecem prin această perioadă de durere în pierderea unui artist atât de inspirator și a unui bărbat frumos.

„De la inima lui până la sufletele voastre... nu vă opriți niciodată din a iubi rock-ul!”

Ceea ce probabil a șocat pe foarte multă lume în legătură cu dispariția lui a fost faptul că familia a subliniat faptul că nu va fi dezvăluită vreodată cauza morții, lucru rar spre deloc întâlnit în situații similare.

Starul născut în Texas era bine cunoscut pentru vocea sa rock impresionantă. După finalizarea cursurilor liceale, s-a înscris la North Texas State University (actuala University of North Texas), dar în 1967 a părăsit Texasul şi cursurile, pentru a începe o nouă viaţă în Los Angeles. Aici a înfiinţat prima trupă muzicală - Meat Loaf Soul. Și-a început cariera la sfârșitul anilor 1960, cântând alături de vedete uriașe precum Van Morrison. De asemenea, cântărețul a jucat și în musicalul Hair înainte de a își lansa cariera solo. Albumele lui s-au vândut în peste 100 de milioane de copii și au devenit unele dintre cele mai bine vândute albume din istoria muzicii.

Meat Loaf a câștigat un premiu Grammy pentru piesa sa I'd Do Anything for Love, lansată la mijlocul anilor '90, pe care nu există om să nu o fi ascultat cel puțin o dată în viață.

 

Surse foto: Getty

Articolul urmator
A murit Rona Hartner! Actrița de 50 de ani s-a luptat până la ultima suflare cu cancerul
A murit Rona Hartner! Actrița de 50 de ani s-a luptat până la ultima suflare cu cancerul
Cum va arata viata ta peste 5 ani?
Incepe quiz
Cum va arata viata ta peste 5 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.