A recunoscut tot acum! Actrița a ucis un copil și a încercat să se sinucidă după!

A recunoscut tot acum! Actrița a ucis un copil și a încercat să se sinucidă după!

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

La data de 13 iunie 2001, una dintre cele mai iubite actrițe de la Hollywood a lovit cu mașina un copil de 9 ani, Jorge Cruz Jr., și l-a ucis. Rebecca Gayheart a decis să vorbească, recent, despre cel mai tragic eveniment din trecutul ei.

"Am avut un accident îngrozitor", a explicat ea în cadrul celui mai recent interviu acordat. "Un copil de 9 ani a murit. Și știți, totul sa schimbat de atunci și încă îmi este extrem de greu să vorbesc despre asta". Rebecca era la volan când o mașină în fața ei a pus brusc frână.

Ca să nu intre în mașină, Rebecca a intrat în panică și s-a învârtit în jurul ei. Jorge Cruz Jr. traversa strada, ca să-și recupereze mingea de fotbal, când ea l-a lovit. Actrița nu era drogată sau sub influența alcoolului în clipa accidentului.

Cruz a murit a doua zi din cauza leziunilor și Gayheart a plătit familiei 10.000 de dolari pentru cheltuielile funerare, potrivit revistei People. Viața Rebeccăi a luat-o pe o pantă descendentă de atunci. "Nu am mai vrut să trăiesc după acel accident ... nu am putut să îmi revin deloc", a explicat ea. "Am petrecut aproximativ un an, încercând doar să îmi iau viața făcând fiecare lucru autodistructiv pe care îl poate face o persoană". Gayheart a suferit de tulburare de stres posttraumatic (TSPT) ca urmare a incidentului și a avut coșmaruri în curs de desfășurare. Vedeta încă retrăiește în minte accidentul, întrebându-se ce ar fi putut face pentru a preveni situația nefericită. "Încă mai am aceste întrebări, însă astăzi pot să mă gândesc la ele și să-mi dau seama că merit să fiu fericită. Nu îmi pot imagina ce simt încă părinții lui".

Actrița a fost condamnată la închisoare cu suspendare, o suspendare de un an a carnetului, o amendă de 2.800 de dolari și 750 de ore de muncă în folosul comunității.

Surse foto: Getty

Articolul urmator
O româncă, salvată de la condamnarea pe viață în Italia după ce și-a ucis cu cruzime prietena
O româncă, salvată de la condamnarea pe viață în Italia după ce și-a ucis cu cruzime prietena
Ce fel de nume ar trebui sa ii pui primului copil?
Incepe quiz
Ce fel de nume ar trebui sa ii pui primului copil?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (7)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.