Actorii din telenovela „Inimă Sălbatică”, urmăriţi de blestem. Nu doar Edith Gonzales a murit înainte de vreme!

Actorii din telenovela „Inimă Sălbatică”, urmăriţi de blestem. Nu doar Edith Gonzales a murit înainte de vreme!

Redactor Andreea Baluteanu

Vestea șocantă că Edith Gonzales înceta din viață la numai 54 de ani, în data de 13 iunie, lăsa o lume întreagă fără suflare. Actrița renumită pentru rolurile din „Inimă sălbatică” și „Salome” pierdea lupta cu cancerul ovarian după mai bine de 3 ani și, mai sfâșietor, după ce părea că ieșise victorioasă și anunța că vrea să devină mamă din nou.

Însă, deși moartea frumoasei blonde care a filmat și pentru telenovela românească „Inimă de țigan” a îndoliat o lume întreagă, ea nu este singura dispariție înainte de vreme care a măcinat castingul telenovelei mexicane de succes.

Superproducția „Inimă sălbatică”, blestemată?

Așa s-ar spune dacă privim valul de tragedii care a lovit una dintre cele mai de succes producții sud-americane ale tuturor timpurilor. În 1993, atunci când se lansa, „Inimă sălbatică”, telenovela adaptată după cartea scrisă de Caridad Bravo Adams, crea isterie în masă. Povestea de dragoste dintre contesa Monica de Altamira și „băiatul rău” Juan del Diablo fermeca o lume întreagă, dar soarta nu s-a dovedit la fel de generoasă cu frumoșii săi protagoniști.

Sursa foto: Youtube

Nu numai Edith Gonzales a lăsat în urmă o familie și o lume întreagă în lacrimi, ci și Eduardo Palomo trecea în neființă înainte de vreme, pe 6 noiembrie 2003, la doar 41 de ani. Actorul deceda în urma unui infarct la o cină servită într-un restaurant mexican, după ce râsese la o glumă spusă de un prieten. Palomo le-a lăsat în urmă pe Carina Ricco, frumoasa lui sotie, și pe cei doi copii, Fiona și Luca.

Edith și Eduardo nu sunt singurii artiști ce par loviți de blestemului telenovelei considerată și la ora actuală „cea mai bună a tuturor timpurilor”. Scenarista producției, María Zarattini, a încetat din viață pe 21 aprilie 2019, în urma unui infarct. Cunoscută ca fiind creatoarea poveștilor nemuritoare din „Inimă sălbatică”, dar și „Amor real”, Alborada, și „Și bogații plâng”, scriitoarea de origine italiană a reprezentat una dintre cele mai tragice pierderi ale lumii telenovelelor.

Dacă și ceilalți doi protagoniști ai telenovelei au fost loviți de blestem, cel puțin nu o arată. E adevărat că Ana Colchero, interpreta zburdalnicei Aimee, s-a retras din lumea actoriei în 1999, dar în prezent e o scriitoare de succes, ce a lansat nu mai puțin de 6 volume.

În schimb, cel care l-a jucat pe Andrés Alcázar y Valle, personajul principal negativ, actorul Ariel López Padilla, are în continuare o carieră prolifică, jucând până acum în nu mai puțin de 33 de filme și seriale.

Blestem sau nu, nu putem decât să deplângem dispariția actorilor mult iubiți din telenovela-cult a anilor '90. Tu te numeri printre fanii poveștii de dragoste dintre Monica și Juan del Diablo? Ai urmărit „Inimă sălbatică” în anii '90?

Surse foto: Youtube, Getty

Articolul urmator
Silviu Prigoană este de părere că religia ar trebui înlocuită cu înotul la școală: „Dacă nu știi „Înger, îngerașul meu”, n-a murit nimeni. Dacă nu știi să înoți și ai căzut în apă, ai murit.”
Silviu Prigoană este de părere că religia ar trebui înlocuită cu înotul la școală: „Dacă nu știi „Înger, îngerașul meu”, n-a murit nimeni. Dacă nu știi să înoți și ai căzut în apă, ai murit.”
Ce blestem te urmareste?
Incepe quiz
Ce blestem te urmareste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.9 (48)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.