Actorul Bogdan Stanoevici a murit din cauza complicațiilor provocate de Covid-19

Actorul Bogdan Stanoevici a murit din cauza complicațiilor provocate de Covid-19

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Zi tristă pentru România. Actorul Bogdan Stanoevici a murit la numai 62 de ani din cauza complicațiilor medicale provocate de Covid-19.

Potrivit stirilorprotv, când și-a dat ultima suflare, regretatul actor, cunoscut publicului român datorită rolurilor memorabile făcute în seriale precum „Fructul oprit” și „Sacrificiul” se afla internat la Institutul De Urgență Pentru Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. C.C. Iliescu” pentru a face ECMO, o procedură prin care pacientul este conectat la un aparat care preia funcțiile inimii și plămânilor pentru ca organele să se refacă, cu alte cuvinte o ”respirație extracorporală”.

Bogdan Stanoevici a fost director al Circului Metropolitan. În 2019 a candidat la prezidențiale, iar în 2020 la Primăria Capitalei și la parlamentare, din partea Partidului Ecologist Român (PER).

Actorul, cunoscut contestatar al restricțiilor anti-COVID-19, a participat anul trecut la mai multe proteste anti-mască: „Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum – faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă. Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment", a declarat Stanoevici, potrivit Agerpres.

 

Surse foto: Facebook

Articolul urmator
Tragedie la Hollywood. Actorul Treat Williams a murit în urma unui accident de motocicletă
Tragedie la Hollywood. Actorul Treat Williams a murit în urma unui accident de motocicletă
Câți bărbați vor plânge după tine?
Incepe quiz
Câți bărbați vor plânge după tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.