Actorul din "Karate Kid", Robert Garrison, a murit la 59 de ani

Cristina Gherghina

Doliu în lumea cinematografică! Toată lumea plânge pierderea actorului Robert Garrison, cel care a dat viață  personajului Tommy în filmul "Karate Kid". Robert Garrison s-a stins din viață la vârsta de 59 de ani, în urma unor probleme de sănătate. 

Conform cumnatei sale, Robert a petrecut mai mult de o lună prin diverse spitale, printre care și un spital din West Virginia, acesta având mari probleme de sănătate la rinichi și ficat. 

Robert Garrison

Sursă foto: Facebook

Pe lângă rolul său din "Karate Kid", Robert Garrison era cunoscut pentru mai multe apariții în diverse show-uri televizate, printre care și seria "Cobra Kai". Totuși, Robert va rămâne mereu în sufletele oamenilor drept Tommy, personajul pe care l-a jucat în filmul "Karate Kid" din 1984, alături de actorii Ralph Macchio și Pat Morita.

Robert și-a început cariera în lumea filmului cu micii roluri prin filme și seriale, dar a atins culmile succesului de abia după rolul din "Karate Kid", filmul care a reușit să popularizeze cultura artelor marțiale în Statele Unite. 

După o pauză de la actorie, Robert a avut o apariție scurtă în filmul "The Pledge" din 2011, însă nu a mai revenit pe sticlă decât la începutul acestui an pentru cel de-al doilea sezon din "Cobra Kai"

Fratele său, Patrick, a relatat pentru TMZ: "Fratele meu a fost un om deosebit. Iubea oamenii și viața în general. Îi plăcea să se distreze și să îi facă pe ceilalți să se simtă bine. Cu siguranță îi va fi simțită lipsa!" 

Articolul urmator Doliu la Hollywood, actorul Brad Johnson a murit la 62 de ani

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.