Actorul Michael Sleggs a anunţat că suferă de cancer în fază terminală

Actorul Michael Sleggs a anunţat că suferă de cancer în fază terminală

Roxana Dumitrica

UPDATE 10 IULIE: Tragedia pe care o anunța chiar el, relaxat și zâmbitor, de pe patul de spital, a avut loc azi-noapte: Michael Sleggs, bolnav de cancer în fază terminală, a murit în noaptea de marți spre miercuri, în urma unor complicații la inimă.

Reprezentanții comediei BBC 3 "This Country" au dat vestea că Michael Sleggs s-a stins din viață prin intermediul contului oficial de Twitter. „Suntem devastați. Prietenul nostru, legenda Michael Sleggs a murit azi-noapte. RIP Michael. Ești unul la un milion”, au transmis colegii actorului. 

Dramă în lumea filmului. Actorul britanic Michael Sleggs, în vârstă de 33 de ani, a anunțat că în scurtă vreme va muri. Anunțul a fost făcut public pe o rețea de socializare într-o manieră mai mult decât optimistă având în vedere situația... El a mărturisit că, în ultimele zile ale vieții lui, se simte plin de pace și recunoștință pentru tot ce a trăit.

Actorul a fost externat de la spitalul unde fusese internat pentru îngrijiri paliative și adus acasă. Sleggs le-a transmis fanilor un mesaj prin care se arăta extrem de împăcat cu soarta sa. Scopul lui nu a fost să înduioșeze audiența, ci să transmită tuturor starea sa de calm și de împăcare cu situația. Actorul și-a găsit refugiul în religie și s-a apucat de citit Biblia. Cel de Sus i-a dat putere și l-a făcut să privească viața cu alți ochi. Este recunoscător pentru tot ce a trait până acum și nu are niciun regret. Sleggs îi îndeamnă pe toți urmăritorii lui să urmeze calea credinței. Inițial, nu s-a știut de ce boală suferă, însă ulterior presa a aflat că este vorba despre cancer. Actorul a mai luptat cu nemiloasa boală și pe când avea 15 ani. De asemenea, acum 3 ani a fost internat în spital, cu problem cardiace. Actorul s-a remarcat în serialul britanic This Country. Coincidență tristă, într-un episod al seriei, personajul interpretat de el a aflat că suferă de cancer.

Articolul urmator
Ce destin tragic! Doi frați au murit de cancer în aceeași zi, la distanță de numai câteva ore, în același pat de spital
Ce destin tragic! Doi frați au murit de cancer în aceeași zi, la distanță de numai câteva ore, în același pat de spital
Ce faza a lunii te reprezinta?
Incepe quiz
Ce faza a lunii te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.