Actorul Michael Sleggs a anunţat că suferă de cancer în fază terminală

Actorul Michael Sleggs a anunţat că suferă de cancer în fază terminală

Roxana Dumitrica

UPDATE 10 IULIE: Tragedia pe care o anunța chiar el, relaxat și zâmbitor, de pe patul de spital, a avut loc azi-noapte: Michael Sleggs, bolnav de cancer în fază terminală, a murit în noaptea de marți spre miercuri, în urma unor complicații la inimă.

Reprezentanții comediei BBC 3 "This Country" au dat vestea că Michael Sleggs s-a stins din viață prin intermediul contului oficial de Twitter. „Suntem devastați. Prietenul nostru, legenda Michael Sleggs a murit azi-noapte. RIP Michael. Ești unul la un milion”, au transmis colegii actorului. 

Dramă în lumea filmului. Actorul britanic Michael Sleggs, în vârstă de 33 de ani, a anunțat că în scurtă vreme va muri. Anunțul a fost făcut public pe o rețea de socializare într-o manieră mai mult decât optimistă având în vedere situația... El a mărturisit că, în ultimele zile ale vieții lui, se simte plin de pace și recunoștință pentru tot ce a trăit.

Actorul a fost externat de la spitalul unde fusese internat pentru îngrijiri paliative și adus acasă. Sleggs le-a transmis fanilor un mesaj prin care se arăta extrem de împăcat cu soarta sa. Scopul lui nu a fost să înduioșeze audiența, ci să transmită tuturor starea sa de calm și de împăcare cu situația. Actorul și-a găsit refugiul în religie și s-a apucat de citit Biblia. Cel de Sus i-a dat putere și l-a făcut să privească viața cu alți ochi. Este recunoscător pentru tot ce a trait până acum și nu are niciun regret. Sleggs îi îndeamnă pe toți urmăritorii lui să urmeze calea credinței. Inițial, nu s-a știut de ce boală suferă, însă ulterior presa a aflat că este vorba despre cancer. Actorul a mai luptat cu nemiloasa boală și pe când avea 15 ani. De asemenea, acum 3 ani a fost internat în spital, cu problem cardiace. Actorul s-a remarcat în serialul britanic This Country. Coincidență tristă, într-un episod al seriei, personajul interpretat de el a aflat că suferă de cancer.

Articolul urmator
David Popovici și-a donat medalia de aur copiilor bolnavi de cancer: „Cel mai important campionat este campionatul vieții”
David Popovici și-a donat medalia de aur copiilor bolnavi de cancer: „Cel mai important campionat este campionatul vieții”
Ce faza a lunii te reprezinta?
Incepe quiz
Ce faza a lunii te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.