Actorul Ray Liotta s-a stins din viață, la 67 de ani

Actorul Ray Liotta s-a stins din viață, la 67 de ani

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Lumea filmului îmbracă iar haine cernite. Ray Liotta, unul dintre cei mai mari actori ai ultimilor ani, s-a stins din viață, la numai 67 de ani.

Selfie Jennifer Lopez si Ray Liotta

Ray Liotta a murit în somn, în timp ce se afla în Republica Dominicană, unde filma pentru pelicula „Dangerous Waters”.  Fără ca decesul să fie unul suspect, cauzele acestuia nu sunt, totuși, cunoscute pentru moment.

 Ray Liotta lasă în urmă o fiică, Karsen, rezultatul căsătoriei cu Michelle Grace (1997–2004).

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Karsen Liotta (@karsen_liotta)

Era îndrăgostit peste măsură de logodnica lui Jacy Nittolo și părea că viața începe, din nou, să fie bună cu el. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Ray Liotta (@rayliotta)

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Jacy Nittolo (@jacynittolo)

Pe numele lui complet Raymond Allen Liotta, regretatul actor s-a născut pe 18 decembrie 1954 în Newark, New Jersey. Puțini știu faptul că fost adoptat la șase luni, după ce a fost abandonat la un orfelinat.

A crescut în New Jersey înainte de a se muta la New York și în cele din urmă s-a stabilit în Los Angeles, pentru a urma o carieră de actor. Primul rol de film al lui Liotta a fost în producția "The Lonely Lady" din 1983.

Primul său rol major a fost în filmul "Something Wild", din 1987, în care a jucat alături de Melanie Griffith şi Jeff Daniels. Pentru interpretarea sa a primit o nominalizare la Globul de Aur, pentru cel mai bun actor în rol secundar. Doi ani mai târziu, în 1989, a jucat alături de Kevin Costner în "Field of Dreams". Anul 1990 avea să îi aducă cel mai mare rol al carierei lui, întinse pe parcursul a nu mai puțin de patru decenii - pe cel al gangsterului Henry Hill din filmul „Goodfellas”, unde a jucat alături de unicii Robert de Niro şi Joe Pesci.

Pentru rolul lui Frank Sinatra în filmul TV din 1998 „The Rat Pack”, Liotta a primit o nominalizare la Screen Actors Guild. Printre aparițiile memorabile din următorii ani de carieră amintim rolurile din „Hannibal” de Ridley Scott, „Narc” de Joe Carnahan și o apariție ca invitat în serialul „ER”, pentru care a primit chiar și un premiu Emmy. În ciuda carierei prolifice, a ales să se retragă din lumina reflectoarelor la începutul anilor 2000. Ulterior, a revenit pe marele ecran cu rolurile din “Killing Them Softly” (2012) și “The Place Beyond the Pines” (2012).

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Karsen Liotta (@karsen_liotta)

Rolurile sale mai recente au fost în „Marriage Story” și prequel-ul serialului „Sopranos”, „The Many Saints of Newark”. De asemenea, terminase recent de filmat pentru Cocaine Bear, regizat de actrița Elizabeth Banks, și urma să joace în Working Title The Substance alături de Demi Moore și Margaret Qualley.

 

Surse foto: Instagram  

Articolul urmator
România este în doliu! Părintele Simeon Zaharia de la Mănăstirea Sihăstria s-a stins din viață
România este în doliu! Părintele Simeon Zaharia de la Mănăstirea Sihăstria s-a stins din viață
Cum va arata viata ta peste 5 ani?
Incepe quiz
Cum va arata viata ta peste 5 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.