Actrița Mya-Lecia Naylor a murit subit, la 16 ani

Actrița Mya-Lecia Naylor a murit subit, la 16 ani

Redactor Divahair.ro

UPDATE 9.09.2019: La aproape 6 luni de la moartea îndrăgitei actrițe, Mya-Lecia Naylor, anchetatorii au descoperit cauza morții. Se pare că Mya s-a spânzurat în casa din Londra a familiei în urma stresului provocat de un telefon primit de părinți în legătură cu notele mici pe care le avea la școală. 

Aceștia au pedepsit-o, iar a doua zi, mama sa a găsit-o în stop cardiac. Din păcate, copila s-a stins o oră și un sfert mai târziu, la spital. 

Tatăl ei consideră că moartea ei a fost provocată dintr-o "greșeală prostească" și a mai declarat că aceasta nu a dat niciodată semne că ar dori să își facă rău. 

În urma raportului toxicologic, nu au fost găsite urme de droguri sau alcool în organism și nici amănunte suspecte pe telefonul, laptopul sau conturile personale de social media.

Conform concluziei anchetatorilor, moartea copilei a fost doar un accident.

Tragedie la Hollywood! Actrița Mya-Lecia Naylor a murit subit la 16 ani, în 7 aprilie, dar nimeni nu știe, momentan, ce s-a întâmplat. Agentul său a declarat, potrivit theguardian.com, că tânăra și-a pierdut viața după ce s-a prăbușit.

Tânăra a avut numeroase roluri, dintre care cele mai cunoscute au fost în serialele „Almot Never și „Millie Inbetween”, dar și în filmul „Cloud Atlas”. Mya-Lecia era o vedetă a televiziunii BBC Children.

„A strălucit atât de intens pe ecranele noastre...și este de neimaginat că nu va fi parte din călătoria noastră mai departe. Era foarte iubită de publicul nostru, o actriță talentată, dansatoare, cântăreață și un model pentru fanii săi tineri”, a declarat directoarea BBC Children, Alice Webb.

Articolul urmator
A murit Rona Hartner! Actrița de 50 de ani s-a luptat până la ultima suflare cu cancerul
A murit Rona Hartner! Actrița de 50 de ani s-a luptat până la ultima suflare cu cancerul
Ce vei face peste 10 ani?
Incepe quiz
Ce vei face peste 10 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.