Adela Popescu a născut a pentru a treia oară. Primele imagini cu bebelușul sunt adorabile!

Adela Popescu a născut a pentru a treia oară. Primele imagini cu bebelușul sunt adorabile!

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

UPDATE 5 AUGUST  - Adela Popescu a ales numele celui de-al treilea băiețel. Prâslea va purta numele de... Adrian! Dezvăluirea a făcut-o simplu și tandru, prin o postare pe Instagram în care purta un lănțișor de aur galben, cu un pandantiv în forma inițialei A. Proaspăta mămică a ținut să specifice că inițiala vine de la Andrei, Alexandru și...Adrian.

Sursa foto

 

UPDATE 16 IULIE: Adela Popescu și băiețelul ei nou-născut au părăsit ieri spitalul. Proaspăta mămică a simțit nevoia să le transmită bucuria ei fanilor de pe Instagram, cu o poză adorabilă în care îi anunța că, în sfârșit, merge acasă, unde cei doi băieți ai ei mai mari îl vor întâlni LIVE, pentru prima oară, pe Prâslea.

 

UPDATE 14 IULIE: Cu toate că Radu Vâlcan își dorește din suflet o fetiță, se pare că acest vis al lui va rămâne neîmplinit. Cel puțin asta a declarat, ferm, Adela Popescu, după travaliul agonizant în urma căruia a venit pe lume cel de-al treilea fiu al lor. 

“A ieșit mai repede voinicul decât ceilalți doi, dar durerile sunt la fel de mari. Am născut natural, m-am chinuit înainte ca acum să fiu mai bine. O să fiu capra cu trei iezi și soacra cu trei nurori. Radu e fericit pentru că a scăpat de emoții. El nu face față emoțiilor. El și-a dorit fetiță. Eu nu mi-am dorit nimic în mod special. Nu, cinstit acum, asta e formula completă. Nu mai vreau alți copii. Asta e, gata! S-a închis cercul. Ăștia suntem. Frățiorii l-au văzut pe bebe doar pe Facebook, a declarat Adela, după nașterea celui de-al treilea băiețel, pentru „La Măruță”.

UPDATE 13 IULIE - Au ales numele copilului! Radu Vâlcan a mărturisit pentru cei de la Antena Stars că, în sfârșit, s-au decis la un nume pentru cel de-al treilea fiu al lor. „Avem emoții. Abia aștept să îi aduc acasă din maternitate, mai ales că și băieții sunt extrem de curioși să îl cunoască. Am ales un nume la fel de frumos ca celelalte. Travaliul nu a fost extrem de lung, cinci ore, dar a fost extenuant. Pentru că a fost copilul măricel, de 3,620 de kg. A primit nota 10 la naștere și totul este foarte bine. Este o combinație între Andrei și Alexandru, e prea mic. Totul este pregătit. Am terminat în timp camera lui și îl așteptăm cu drag. Adela și cel mic se simt foarte bine. Ea se recuperează încet, frățiorii l-au văzut doar în poze, pentru că nu am putut veni cu ei in vizită. De altfel, doar pentru tați sunt permise vizitele, câte 20 minute într-un anumit interval orar. Am rămas la un nume care începe la fel, cu A. Avem și nași, prieteni apropiați nouă”.

„Hai să trecem totuși de al treilea, nu este momentul oportun să vorbim despre asta (n.r. – al patrulea copil). Ne mai trebuie o pereche de gemeni băieți. Am luat și o bonă, e de două săptămâni la noi, se acomodează. Stați cuminți! Glumă, glumă, dar eu nu mă învăț minte. În timp ce nășteam, era atât de dureros, încât mă întrebam ce a fost în capul meu, cum e mintea atât de selectivă, încât am uitat cum a fost la ceilalți și am ales din nou să nasc natural. După nașterea naturală, lucrurile sunt mult mai simple, e dureros atunci, pe moment, la cezariană e mai complicată situația după. Oricum, fără suferință, nu ai cum să dai naștere. Am înfrânt! M-am culcat liniștită, nu aveam contracții, dar, pe la 5-6 dimineața, am avut o contracție și am știut. Primul lucru pe care l-am făcut, am sunat-o pe mama lui să vină la noi, am făcut duș și l-am trezit. Era foarte emoționat, i-am zis să conduc eu, că îl înțeleg că e într-o situație dificilă. Soțul meu nu mai face față la atâtea emoții, zici că a născut el, e eliberat acum. Treaba lui a fost destul de scurtă, în trei ore și ceva am născut, a fost o agonie, dar, până la urmă, copilul a ieșit victorios, mare, e bine, nu știm cu cine seamănă, a fost mare.” - a povestit Adela colegului ei Măruță, cu lux de amănunte.

---------

 

După un travaliu dificil și dureros de patru ore, Adela Popescu a adus, în sfârșit, pe lume cel de-al treilea copil.

 

Sursa foto Instagram

„Băiețelul nostru a venit pe lume să ne arate că el face mai mult că zece fetițe. :))) Și face! Că e minunat, a luat notă 10, are 3,620 kg și s-a născut după o agonie de aproape patru ore. Eu nu mă mai satur să îl pup, să îl miros și să îi povestesc despre năzdrăvănii de frățiori ce îl așteaptă acasă” - a declarat proaspăta mămică.

Cât despre Radu Vâlcan, mândru tată de 3 flăcăi acum, el a spus următoarele după venirea pe lume a juniorului: „Credeți că este ușor să fii trezit la 5-6 dimineața, să fie liber prin oraș, să ai emoții de fiecare dată când se pune roșu la semafor, să nu-mi răspundă Adela la mesaje pentru că, da, tocmai năștea după un travaliu nu lung, dar extenuant. Și multe alte emoții la care nu se gândește nimeni. Pe scurt, iubire, vă ador! ”

Surse foto: Instagram

Articolul urmator
Un medic ginecolog și-a pierdut viața în timpul unei ieșiri cu prietenii. Alin Popescu s-a înecat într-un lac de acumulare
Un medic ginecolog și-a pierdut viața în timpul unei ieșiri cu prietenii. Alin Popescu s-a înecat într-un lac de acumulare
În ce anotimp s-a născut sufletul tău pereche?
Incepe quiz
În ce anotimp s-a născut sufletul tău pereche?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (9)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.