Alertă alimentară: produs retras de pe piață de unul dintre cele mai mari magazine!

Alertă alimentară: produs retras de pe piață de unul dintre cele mai mari magazine!

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Unul dintre cele mai celebre magazine din lume retrage produs alimentar de pe piață. Cumpărătorii sunt sfătuiți să îl ducă înapoi.

Greșeli se întâmplă și la case mai mari. De fapt, mari de tot. IKEA, cel mai mare retailer de mobilă din lume, a decis retragerea unuia dintre produsele alimentare comercializate în magazinele sale din întreaga lume, din cauza unei omisiuni. Compania a uitat să menționeze prezența laptelui ca produs alergen în lista de ingrediente pe cutia bezelelor pufoase învelite în ciocolată Sötsak Skumtopp.

IKEA și-a recunoscut greșeala acum câteva zile și își sfătuiește clienții care au cumpărat aceste bezele să le aducă înapoi la magazinul de unde au făcut achiziția. Comunicatul oficial IKEA România sună astfel:

Siguranța alimentară este o prioritate pentru IKEA și dorim să ne informăm clienții că prăjiturile SÖTSAK SKUMTOPP cu perioada de valabilitate cuprinsă între 12-03-2019 și 18-04-2019 sunt afectate de această rechemare. Clienții alergici sau intoleranți la lapte sau la constituenții din lapte sunt sfătuiți să aducă bezelele SÖTSAK SKUMTOPP la cel mai apropiat magazin IKEA pentru a primi înapoi suma integrală plătită.

Clienții trebuie să fie întotdeauna încrezători că produsele alimentare vândute și servite la IKEA sunt sigure și sănătoase pentru consum. IKEA recheamă produsul SÖTSAK SKUMTOPP, prăjituri cu bezea, 180g, din cauza nedeclarării laptelui, produs alergenic, în lista de ingrediente.

Produsul conține pudră de zer, derivată din lapte, ceea ce face ca produsul să reprezinte un risc posibil pentru sănătatea celor care au alergie sau intoleranță la lapte sau la constituenții din lapte. Deși pudra de zer este menționată în lista ingredientelor, laptele nu este, din nefericire.

Nu există motiv de îngrijorare cu privire la consumul produsului, în cazul persoanelor care nu suferă de o alergie sau intoleranță la lapte sau la constituenții din lapte. Clienții alergici sau intoleranți la lapte sau îngrijorați din altă privință, sunt sfătuiți să returneze produsul SÖTSAK SKUMTOPP la cel mai apropiat magazin IKEA pentru a-și primi înapoi suma integrală plătită pe produs. Nu este necesară dovada plății (bonul fiscal).

Articolul urmator
Durere fără margini! Tatăl Robertei, una dintre victimele de la 2 mai, a plantat un copac la locul tragediei, în memoria fiicei lui
Durere fără margini! Tatăl Robertei, una dintre victimele de la 2 mai, a plantat un copac la locul tragediei, în memoria fiicei lui
Ce produs de make-up esti?
Incepe quiz
Ce produs de make-up esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.