Alertă în România: persoane înțepate pe stradă cu o seringă! Autoritățile nu fac nimic!

Alertă în România: persoane înțepate pe stradă cu o seringă! Autoritățile nu fac nimic!

Redactor Divahair.ro

Panica s-a instalat de câteva zile în Alba Iulia, după ce două persoane au raportat că au fost înțepate, în aceeași zi, pe stradă cu un obiect ascuțit – cel mai probabil o seringă.

Potrivit celor de la Digi24, 2 tineri umblă prin oraș și provoacă răni prin înțepare concetățenilor lor. Cele două victime – s-au prezentat de urgență la spital, de teamă să nu fi fost infectate de către atacator cu HIV sau virusul hepatic. Din nefericire se pare că autoritățile nu fac nimic pentru a liniști populația panicată. Victimele, alese la întâmplare, sunt o femeie de 37 de ani, înţepată de un necunoscut în parcarea unui centru comercial și un bărbat de 63 de ani înțepat chiar în faţa blocului, în timp ce încerca să intre în scară.

Alexandra Mateș, reprezentantul Spitalului Județean de Urgențe Alba Iulia a declarat presei următoarele: „În urma verificărilor au fost identificate două persoane care s-au prezentat în perioada mai sus menționată cu plăgi prin înțepare, afirmând că au fost victime ale unei agresiuni: este vorba despre un bărbat cu vârsta de 63 de ani și o femeie cu vârsta de 37 de ani. Niciunul nu a necesitat internare în regim de urgență, părăsind UPU cu recomandări medicale prin ambulatoriu. Pacienților li s-a recomandat efectuarea unor analize, pentru hepatitele virale si HIV”,

Cele două victime au făcut întocmai ce ar trebui într-o astfel de situație nefericită, prezentându-se de urgență la spital, pentru dezinfectarea rănii, administrarea unui vaccin antitetanos și realizarea unor analize pentru a verifica dacă s-a produs o eventuală infectare.

Articolul urmator
Se întâmplă în România! O femeie a murit după ce a așteptat ambulanța timp de două ore
Se întâmplă în România! O femeie a murit după ce a așteptat ambulanța timp de două ore
Ce vedeta din Romania esti?
Incepe quiz
Ce vedeta din Romania esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (7)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.