Ana Baniciu trece prin cel mai tragic moment al vieții ei: mama ei s-a stins din viață

Ana Baniciu trece prin cel mai tragic moment al vieții ei: mama ei s-a stins din viață

Alida Enache

UPDATE 10 octombrie: La cinci luni după ce și-a pierdut cea mai importantă ființă din lume, pe mama sa, Ana Baniciu încă încearcă să se obișnuiască cu lipsa ei. Aceasta a povestit într-un interviu recent acordat pentru Viva.ro cum s-a derulat viața sa de când Adina Baniciu a închis ochii. Cântăreața este optimistă și speră că mama sa o veghează din Ceruri.

"Anul ăsta a fost, cu siguranță, cel mai greu de până acum! Mama a fost și rămâne omul meu de bază, femeia care și-a dedicat viața unui singur om… Mie! Mi-a dat o lecție extraordinară despre iubire, devotament și implicare, și îi rămân pe viață recunoscătoare! Nu-mi place să regret nimic și nici nu cred că am ce… Mama a plecat atât de mândră și de fericită pentru mine, ne-am spus tot ce era de spus înainte de plecarea ei și, în ultimele două luni, am respirat împreună!

Eu am condus-o și, chiar dacă a fost cel mai greu lucru pe care l-am făcut vreodată, a fost și cel mai demn, a fost recunoștința mea față de tot ce a sacrificat ea pentru mine și față de toată iubirea ei necondiționată! Eu nu cred că mama a plecat sau va pleca vreodată de lângă mine, eu simt că ea îmi dă acum putere să înfloresc și să cresc și mai mult!", a mărturisit ea.

Imagine cu Ana Baniciu în timp ce face un selfie

-------------------------

Știrea inițială

Ana Baniciu trece prin momente cumplite. Mama sa și fosta parteneră a cântărețului Mircea Baniciu, Adina, s-a stins din viață. Cea care a dat tragica veste este chiar solista, acum în vârstă de 29 de ani. Motivul decesului nu a fost dezvăluit, însă se speculează de femeia ar fi fost grav bolnavă.

Ieri, 8 mai, prin intermediul unei postări pe pagina sa personală de Instagram, artista a distribuit un mesaj pe cât de înduioșător, pe atât de trist, care însoțește și o fotografie cu ființa care i-a dat viață.

 Imagine cu Ana Baniciu și mama sa în timp ce fac un selfieSursa foto: Instagram

"Adina, mama care și-a dedicat întreaga viața copilei ei, care a sprjinit-o și a trăit pentru un singur om… pentru mine! Am stat în ultimele 2 luni alături de ea, am respirat în același ritm și ne-am spus tot ce era frumos și poate am mai uitat să spunem. Am fost alături de ea până la ultima suflare și am condus-o spre un loc luminat.

Mama mea nu pleacă niciodată de lângă mine, ea este cu mine la fiecare pas și mă ghidează! Mama mea sfântă și bună pe care o iubesc infinit mi-a dat ultima și cea mai importantă lecție, lecția vieții și ințelepciunea atunci când vine vorba de moarte!

De mulțumit, am să îți mulțumesc în fiecare zi din viața mea pentru că ai fost, ești și vei fi lângă Ana ta care are planuri mari și care nu o sa stea o secundă, o să te facă mândră în continuare, așa cum a făcut-o și până acum! Te iubesc cu toată ființa mea, în fiecare secundă! ♥️", a scris ea.

Anunțul dureros făcut de Ana Baniciu i-a înlăcrimat pe urmăritorii săi, care au reacționat imediat, în număr cât mai mare la postarea acesteia. Printre ei se numără și Giulia, Jo, Lora, dar și multe alte nume importante din show-biz-ul românesc. Fiecare în parte i-a transmis condoleanțe, dar și gândurile sale bune.

Imagine cu comentariile de la postarea cu moartea mamei Anei BaniciuSursa foto: Captură Instagram

La sfârșitul anului trecut, solista anunța că se pregătește de nuntă alături de partenerul său actual, afaceristul Edy Kovacs. Evenimentul va avea loc anul viitor. Din păcate, mama artistei nu a mai apucat să o vadă îmbrăcată în rochia de mireasă.

Ana Baniciu a fost extrem de apropiată de mama ei, dar a avut și are, în continuare, o relație foarte frumoasă cu celebrul ei tată, Mircea Baniciu (72 de ani). Foarte mulți s-au întrebat de-a lungul timpului care este motivul pentru care cântărețul nu a ajuns la altar cu regretata Adina, cea care i-a dăruit și primul copil. Aparent, flacăra iubirii dintre cei doi s-a stins furtunos, așa cum a și început, lăsând loc certurilor și neînțelegerilor. Cu toate acestea, au fost de acord să aibă un copil împreună. Ei bine, se pare că acesta nu a fost singurul motiv pentru care Mircea Baniciu a alea viața de burlac. Așa cum chiar el a declarat în urmă cu câțiva ani, prima lui căsnicie eșuată l-a făcut să nu-și mai dorească niciodată să spună marele "DA". 

"Au fost niște momente pe care fiecare dintre noi le-a avut. Fiecare dintre noi a plâns la un moment dat sau s-a bucurat până la lacrimi pentru un moment de genul acesta. Și eu am avut niște momente speciale. Am fost îndrăgostit, am iubit, am sărit peste tot ce se putea sări pentru o persoană pe care am iubit-o, așa cum se întâmplă fiecăruia dintre noi. Am fost soț la un moment dat și am avut o experiență nefericită, motiv pentru care nu m-am mai recăsătorit", declara Mircea Baniciu pentru Cancan.ro în anul 2015. 

Citește și: Ce se întâmplă la trei ani de la moartea prematură și violentă a lui Răzvan Ciobanu

Surse articol: Wowbiz, Libertatea, Romaniatv

Sursa foto principală: Instagram

Surse foto: Instagram, Instagram

Surse articol: Wowbiz

Articolul urmator
Doliu în familia lui Adrian Mutu! Mama celebrului fotbalist s-a stins din viață la 71 de ani
Doliu în familia lui Adrian Mutu! Mama celebrului fotbalist s-a stins din viață la 71 de ani
Cat de fericita esti in acest moment?
Incepe quiz
Cat de fericita esti in acest moment?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.