Andreea Esca a mâncat la „concurență"? Cât a plătit pentru o masă la restaurantul lui Dani Oțil

Andreea Esca și-a surprins urmăritorii din online cu un gest neașteptat! Vedeta de la Pro TV a luat masa în restaurantul unui coleg de la un post concurent. Este vorba despre restaurantul lui Dani Oțil de la Antena 1. Află cât a plătit jurnalista pentru două feluri de mâncare!
Unii oameni spun că restaurantul prezentatorului de la „Neatza cu Răzvan și Dani” are în meniu doar preparate cu prețuri piperate, în timp ce alții reușesc să se bucure de farfuria din fața lor, fără a comenta costul alimentelor. Printre clienții care au lăudat mâncarea de la restaurantul lui Dani Oțil se numără și Andreea Esca, în vârstă de 52 de ani.
Ce a mâncat Andreea Esca la restaurantul lui Dani Oțil
Multe vedete calcă pragul celebrului restaurant din zona de Nord a Capitalei, iar printre ele se numără mai nou și Andreea Esca, prezentatoarea Știrilor Pro TV.
Aceasta le-a arătat urmăritorilor din online ce a mâncat: supă de cocoș de curte cu găluște și saramură de caracatiță cu mămăligă. Pentru primul fel de mâncare a plătit 30 de lei, iar pentru cel de-al doilea a scos din buzunar încă 110 lei. Se pare că meniul mult discutatului restaurant cuprinde atât preparate tradiționale, cât și preparate cu aer mediteraneean. Interesant, nu?
Vedeta de la Pro TV a dat de înțeles că a rămas plăcut surprinsă de porțiile de mâncare savurate în restaurantul lui Dani Oțil, în vârstă de 44 de ani. Mama Alexiei Eram și a lui Aris Eram a lăudat munca bucătarului, prin intermediul unor imagini publicate pe InstaStory, cărora le-a adăugat o descriere scurtă, dar cuprinzătoare:
„Super bun!”, a scris Andreea Esca pe Instagram.
Există clienți care se plâng de prețurile piperate de la restaurantul lui Dani Oțil
Restaurantul omului de televiziune nu este singurul restaurant cu prețuri mari în care pășește vedeta de la Pro TV. De multe ori, Andreea Esca și copiii se fotografiază în timpul ieșirilor în oraș și chiar promovează locurile pe care le frecventează. Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram, au împreună o fiică și un fiu, pe Alexia și Aris Eram, care au preluat stofa de influencer de la celebra lor mamă. Aceștia promovează, la fel ca jurnalista, serviciile care le plac, iar urmăritorii lor din online chiar vor să încerce produsele folosite de ei sau să mănânce în restaurantele în care au parte de experiențe de neuitat.
Momentan, Andreea Esca este prima din familie care a publicat imagini din restaurantul lui Dani Oțil, despre care unele persoane spun că ar cere cam mult pentru porțiile de mâncare oferite. Bărbatul și-a deschis renumitul restaurant din apropierea Parcului Herăstrău în anul 2016, iar la acea vreme se zvonea că ar fi investit în el mai mult de 100 de mii de euro.
„Răspundem răutăților de pe internet, glumițelor cum că la noi este scump, deși suntem un restaurant de nord, de mare calitate, cu servicii și pretenții, prețurile sunt astea care sunt, nu sunt cele mai mari de pe nordului.”, a spus Dani Oțil pe Instagram, conform fanatik.ro.
În ciuda comentariilor negative de pe internet, restaurantul lui Dani Oțil continuă să se bucure de succes și la aproape 10 ani de la deschidere. Dovada este faptul că tot mai multe vedete îi calcă pragul. Important de menționat este că prezentatorul de la Antena 1 nu este singurul patron al restaurantului, căci împarte afacerea cu un asociat pe nume Damian Marian.



Surse foto: Facebook, Facebook, Facebook
Surse articol: Libertatea, Fanatik, Adevarul, Cancan
Tags: Andreea Esca, Dani Otil, Vedete Romania