Andreea Marin, în lacrimi: nimeni nu ar vrea să fie în locul ei acum. Ce i s-a întâmplat Zânei Surprizelor

Andreea Marin, în lacrimi: nimeni nu ar vrea să fie în locul ei acum. Ce i s-a întâmplat Zânei Surprizelor

Cristina Gherghina

Cine a spus că e ușor să fii vedetă? Se pare că celebritatea te poate pune în situații extrem de grele câteodată, iar asta i s-a întâmplat și Andreei Marin după ce niște infractorii i-au folosit numele pentru a "jefui" oamenii de bani, conform Cancan.ro.

În momentul de față, celebra prezentatoare TV trece prin niște momente cumplite. Să fim serioși! Nu e ușor să fii țința unor șarlatani din mediul online care îți folosesc numele pentru a comite infracțiuni: totul se întâmpla prin intermediul unor mesaje prin e-mail, conținând semnătura Andreei Marin. 

andreea marin

Sursă foto: Facebook

Zâna Surprizelor nu este singura care trece printr-o astfel de situație, multe alte nume de celebrități au fost folosite pentru astfel de înșelătorii, iar rețeta este una destul de bine cunoscută: cineva susține că are probleme cu telefonul și că are nevoie urgent de bani pentru probleme grave de sănătate.

„Mă bucur să citesc de la tine. Am avut un fel de probleme de reţea cu telefonul meu, deoarece în prezent sunt în afara oraşului şi zboruri intermediare către Turcia. Săptămâna trecută, am primit un apel de urgenţă de la Memorial Hizmet Hospital, Istanbul, că vărul meu este bolnav critic şi are nevoie de sprijin familial.

A fost diagnosticat cu leucemie limfoblastică acută – un tip de cancer de sânge - în 2012 şi a fost în curs de tratament în ultimul timp. Tratamentul de chimioterapie s-a desfăşurat bine până de curând, când medicul a observat că boala a recidivat şi i s-a recomandat că singura ei şansă de supravieţuire este printr-o suprapunere rapidă a BMT (măduva osoasă). Din fericire, am reuşit să obţinem pe cineva a cărui măduvă se potrivea cu a ei, care a acceptat să fie şi donatorul. Costul operaţiunii este de 19.705 euro, dar i s-a spus să depună 10.900 euro, am plătit în jur de 7.120 euro în numerar şi deja au epuizat tot creditul pe cardul meu.

Tot ceea ce este necesar, deoarece soldul va începe, este de 3.770 de euro. Din păcate, nu pot accesa direct contul meu bancar de aici. în curând. Orice formă de asistenţă financiară din partea dvs. va fi apreciată, deoarece toate fondurile vor fi acceptate cu recunoştinţă şi plătite înapoi după operaţie.

Vă rugăm să răspundeţi în curând pentru a-mi anunţa dacă pot fi de ajutor, deoarece pot fi contactat doar prin e-mail în acest moment. Salutări, Andreea Marin”, este mesajul expediat de infractori. 

Întrebată de aceste mesaje, Zâna Surprizelor a confrimat că este vorba despre o înșelătorie. „Aceasta nu este adresa mea de e-mail, este un cont fals! Nu este prima dată când se folosesc de numele meu, este o reţea se pare. Nu vă lăsaţi păcăliţi, nu aş proceda niciodată astfel!”, a transmis vedeta.

Surse foto: Facebook; Imgur

Articolul urmator
A devenit moștenitoarea averii de peste patru miliarde de dolari a bunicii sale, dar vrea să renunțe la aproape toată suma pentru că banii nu o fac fericită
A devenit moștenitoarea averii de peste patru miliarde de dolari a bunicii sale, dar vrea să renunțe la aproape toată suma pentru că banii nu o fac fericită
Ce ar vrea sa schimbe iubitul tau la tine?
Incepe quiz
Ce ar vrea sa schimbe iubitul tau la tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.