Antonia a recunoscut: are un defect fizic pe care nu l-a observat nimeni

Redactor Divahair.ro

Considerată una dintre cele mai frumoase din lume – nu numai de la noi – Antonia a făcut zilele trecute o mărturisire la care nu ne-am fi așteptat de la ea. Cântăreața în vârstă de 30 de ani – recent împliniți pe 12 aprilie – și-a... înșirat defectele pe care le are.
„Bună, asta sunt eu, varianta mea REALĂ. (cu lumină bună) Am o cicatrice pe bărbie, un ochi mai mic decât celălalt când zâmbesc, sprâncenele care nu sunt pensate, cu imperfecțiuni mici pe pielea mea și resturile de la mascara cu care m-am dat aseară! Ultimele mele postări m-au înfățișat perfect machiată și pusă la punct, poze și ipostaze care încă mă reprezintă, dar am simțit nevoia să postez și o imagine a acestei Antonii.”

Cum era și de așteptat, comentariile au început să curgă, valuri valuri, de la prieteni, vedete și fani, cu Adela Popescu în frunte: „Dacă aș arăta ca tine nemachiată, fața mea nu ar mai vedea în veci urmă de fond de ten”.

Articolul urmator Miracolul din decembrie! Icoana lui Iisus Hristos care plânge de la începutul lunii la o biserică din Cluj-Napoca

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.