Atelierele ILBAH și Romexpo te invită la BIFE-SIM 2022! Conferințe și Workshop-uri gratuite dedicate pasionaților de design interior

Atelierele ILBAH și Romexpo te invită la BIFE-SIM 2022! Conferințe și Workshop-uri gratuite dedicate pasionaților de design interior

Andreea Constantin

În perioada 22-25 Septembrie 2022 va avea loc BIFE-SIM la Romexpo, iar Atelierele ILBAH va organiza o serie de conferințe și workshop-uri gratuite pentru pasionații de Design Interior, în domeniul amenajării locuinței, tendințele momentului, folosirea aranjamentelor florale pentru înfrumusețarea spațiului și folosirea programelor de vizualizări arhitecturale.

Pasionații de Design Interior sunt invitați să descopere această frumoasă lume, printr-o serie de conferințe și workshop-uri practice. Participarea la acestea este gratuită, în urma unei înscrieri. Trainerii Atelierele ILBAH îți vor prezenta ce înseamnă, cu adevărat, design-ul de interior.

Conferința Arta de a trăi în armonie cu spațiul tău. Vacanță la tine acasă!, susținută de către Arh. Miruna Ardelean, trainer Atelierele ILBAH, va prezenta soluții moderne în amenajarea unei locuințe, modalități prin care aceasta se transformă în mai mult decât un simplu spațiu de locuit: un spațiu în armonie cu persoana care îl locuiește. Conferința va avea loc Sâmbătă, 24 Septembrie 2022, de la ora 10:00, în Pavilionul B3 al Romexpo, sala Madgearu.

design interior

În plus, Atelierele ILBAH organizează și o serie de workshop-uri practice, în Pavilionul B2. Vor fi workshop-uri de interes pentru pasionații designului de interior, dar și de aranjamente florale și vizualizări arhitecturale:

- Amenajează-ți singur casa!, workshop de Design Interior susținut de Arh. Roberta Ciorzan;
- Reguli de proiectare a bucătăriei. Despre iluminat și culoare, workshop susținut de Arh. Roberta Ciorzan; 
- Before&After. Cum transformăm o încăpere utilizând elemente de decor cheie, workshop susținut de Arh. Alexandra Coman.
- Elemente de decor pentru acasă, workshop de Aranjamente florale susținut de Tina Pipoș
- Arta subtilă a toamnei, workshop de Aranjamente florale susținut de Anne Marie Popa
- Vizualizări arhitecturale. Introducere în programul 3ds Max, workshop susținut de Meanji Varzeghani;
- Randări 3D. Introducere în programul SketchUp, workshop susținut de Ciprian Vlaicu.

Atelierele ILBAH vă așteaptă cu entuziasm la BIFE-SIM 2022, în perioada 22-25 Septembrie 2022, la Romexpo. Dacă ești pasionat de Designul de Interior, participă la unul dintre workshop-urile din domeniul, și fă o vizită la standul Atelierele ILBAH pentru mai multe surprize! Pentru mai multe informații despre workshop-uri și înscrierea la acestea, vizitați site-ul Atelierele ILBAH

Articolul urmator
Este oficial, nouă lege în România! Actul sexual cu un minor sub 16 ani este considerat viol
Este oficial, nouă lege în România! Actul sexual cu un minor sub 16 ani este considerat viol
Ce fel de camera ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce fel de camera ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.