Au divorțat în secret! Vedetele care au ținut paginile principale ale ziarelor în ultima vreme s-au separat oficial

Redactor Divahair.ro

La scurt timp după ce anunțul separării lor, după 12 ani de căsătorie, a picat ca un șoc în întreaga Românie, a venit și momentul divorțului. Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol, căci despre ei este vorba, s-au separat oficial, în secret, la notar.

Citiți, în continuare, declarația oficială a Ioanei Ginghină: „În privința pensiei alimentare, am stabilit o sumă generoasă. Tatăl ei o va sprijini și de acum încolo foarte mult. Nu am putut face partajul bunurilor comune tot în cadrul acestei întâlniri, întrucât nu avem finalizate toate actele pentru casa pe care am construit-o împreună, printre care și intabularea. Din discuții, partea lui din proprietate îi va rămâne Ruxandrei. Urmează să ne întâlnim sa rezolvăm cu actele și apoi vom rezolva partajul bunurilor comune tot la notar. Sunt fericită că am rezolvat totul în mod civilizat, la notar, și sunt sigură că vom rămâne într-o relație amiabilă, iar timpul va rezolva toate problemele. Nu am păstrat numele Papadopol, ci am revenit le cel de dinainte de căsătorie – Ginghină”.

 

Articolul urmator Imaginea durerii absolute: băiatul ucrainean care a înlăcrimat o planetă întreagă după ce a fost separat de tatăl său

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.