Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Bărbații care ating sânii femeilor sunt mai puțin stresați

Otilia Geavlete

Există multiple metode de a combate anxietatea, dar niciuna nu este atât de originală precum cea demonstrată de un studiu recent al savanților de la Medical University din Santa Fe, Colombia. Cercetătorii au arătat că stresul și anxietatea bărbaților se reduc cu 90% dacă aceștia ating sânii femeilor.

Cea mai bună soluție antistres pentru bărbați

Studiul a luat în considerare 200 de bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 60 de ani. Majoritatea au declarat că, dacă amicele lor le-ar permite să le atingă sânii, s-ar simți foarte bine, iar încrederea în ei înșiși le-ar crește vertiginos. Cele mai multe răspunsuri au demonstrat că o astfel de metodă ar diminua cu 90% stresul pe care îl resimt bărbații în situații provocative.

Desigur că această metodă nu poate fi recomandată de medic, chiar dacă este atât de eficientă. Vă imaginați cum ar suna ca un pacient să primească o astfel de indicație de la doctorul său: ”Dacă ești foarte încordat și simți tensiune în piept, roagă o prietenă să-ți permită să-i atingi sânii.”

fascinatie

Totuși este bine ca domnii să știe că au la îndemână o astfel de soluție ingenioasă împotriva stresului și anxietății. Iar atunci când se pregătesc să vorbească în public sau să meargă la un interviu important, este bine să-și țină aproape cele mai bune amice.

Surse foto: iStock, Pexels

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!