Bombă în lumea filmului: actorul din Twilight s-a însurat, în secret, cu o vedetă din România!

Bombă în lumea filmului: actorul din Twilight s-a însurat, în secret, cu o vedetă din România!

Redactor Divahair.ro

Este tot mai greu în lumea vedetelor să ții o relație cât mai ascunsă de ochii curioși ai presei și ai fanilor... Dar ei au reușit să facă asta, vreme de 3 ani. Și, dacă asta nu era de ajuns, se pare că la fel de discreți au fost și în momentul în care au decis să își ducă povestea de iubire la următorul nivel.

Adriana Marinescu, dansatoarea părăsită de Speak după 4 ani de relație, pentru Adelina Pestrițu, s-a căsătorit în secret cu unul dintre cei mai în vogă actori ai momentului de peste Ocean, Edi Gathegi. Cei doi sunt împreună de aproximativ 3 ani de zile și au una dintre cele mai frumoase povești de dragoste pe care o poți vedea, bazată pe iubire, înțelegere și respect reciproc.

Sursa foto: Instagram

Cei doi s-au logodit în primăvara anului trecut și nu demult au devenit soț și soție.

Deși nu au declarat nimic oficial, Adriana și-a schimbat deja numele de familie pe Instagram în Gathegi, renunțând la Marinescu, iar șarmantul actor i-a făcut una dintre cele mai emoționante declarații de dragoste femeii vieții lui, tot prin intermediul aceleiași rețele de socializare, cu ocazia zilei ei de naștere de la final de aprilie: "Tu ești lumina care mă călăuzește și piatră care mă ancorează. Ai mai făcut o călătorie în jurul soarelui și pentru mine a fost o plăcere să te văd crescând și "navigând" prin lume. Sufletul tău mă inspiră în fiecare zi și îmi doresc că anul acesta să-ți aducă pace și bucurie. Adâncurile iubirii mele pentru tine nu au margini" 

Edi Gathegi este cel mai cunoscut în România datorită rolului făcut în seria "Twilight" și, în prezent, are o carieră înfloritoare, făcând parte din distribuția unor producții celebre precum "The Blacklist" și "X-Men".

Articolul urmator
România este în doliu! Părintele Simeon Zaharia de la Mănăstirea Sihăstria s-a stins din viață
România este în doliu! Părintele Simeon Zaharia de la Mănăstirea Sihăstria s-a stins din viață
Ce vedeta din Romania esti?
Incepe quiz
Ce vedeta din Romania esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.4 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.