Câștigătorul de la Xfactor este grav bolnav. „Mi-au găsit o tumoare la stomac... am suferit două preinfarcturi în aceeași zi”

Câștigătorul de la Xfactor este grav bolnav. „Mi-au găsit o tumoare la stomac... am suferit două preinfarcturi în aceeași zi”

Redactor Divahair.ro

Are o voce de aur și a cucerit inimile juraților și telespectatorilor de la emisiunea X Factor. Acum, ghinioanele se țin lanț de îndrăgitul artist, care se confruntă cu grave probleme de sănătate.

UPDATE 13 octombrie 2022: După o luptă crâncenă cu o boală îngrozitoare, cancer la stomac, Florin Răduță se poate declara, în sfârșit, triumfător! Mulțumită tratamentelor și medicilor, cântărețul se simte mai bine atât fizic cât și psihic. Iată ce a mărturisit el:

”A fost o perioadă foarte grea din viața mea, a fost extraordinar de greu să mă gestionez psihic și emoțional. Am fost diagnosticat cu o tumoră la stomac, iar acum un an și jumătate am făcut și un preinfarct. A fost destul de complicat și am fost nevoit să mă detașez de absolut orice. Inclusiv de muzică. Stresul și presiunea și-au spus cuvântul în ultimii ani”.

În acestă perioadă în care s-a luptat pentru viața sa, câștigătorul sezonului 5 al emisiunii "X Factor" și-a clădit o conexiune profundă cu Dumnezeu.

”Dar în special am fost eu. Pentru că atunci când afli o asemenea veste trebuie să te refocusezi, să te centrezi, să afli de ce s-au întâmplat aceste lucruri. Nu am avut grijă de mine în timpul acesta și probabil stresul și-a spus cuvântul. Dar important este că a fost acolo Dumnezeu. Asta este cel mai important.

Știam că, fiind un diagnostic atât de grav, șansele sunt mici. Am aflat acum doi ani, prin luna mai, au urmat trei luni de zile în care am urmat atât terapie cât și hipnoză. Am avut un stil de viață sănătos iar tumora s-a absorbit în trei luni de zile. Și când am fost la următoarea endoscopie, doctorul a spus că nu mai există nici ulcer și nici urmă de tumoră. Ca și cum este totul nou”, a mai povestit el pentru Antena 3.

---------------------------

Știrea inițială

Florin Răduță, câștigătorul sezonului 5 al emisiunii X Factor trece prin momente de cumpănă la vârsta de doar 25 de ani. Tânărul a experimentat o serie de probleme de sănătate în ultimele luni, din cauza ulcerului cu care a fost diagnosticat în urmă cu câțiva ani. Acum, artistul a primit diagnosticul crunt de tumoră la stomac, pentru care a fost supus unor noi teste, pentru a se descoperi dacă este sau nu malignă.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Florin Raduta (@florin_raduta)

În ultima luna jumătate am evitat orice fel de întrebare legată de sănătatea mea, pentru că nu m-am simțit capabil să vorbesc despre asta… Dar datorită mesajelor voastre o să fac asta… Am făcut mai multe investigații la stomac și… vestea care a căzut ca din cer pentru mine și pentru ai mei a fost că mi-au găsit o tumoare/un polip din care trebuie luată biopsie ca să vadă dacă este canceros….

De aceea nu v-am răspuns la niciun fel de întrebare, nu m-am simțit capabil, am încercat să nu vorbesc despre asta și nu mă gândesc prea mult, ca să nu mă consum….
Joi dimineață urmează să fiu internat la Fundeni la acel profesor pe care îl căutam, ca să poată fi prelevată biopsia și să vadă cu camera ce se întâmplă. Sunt stresat că ultima dată când am încercat endoscopia nu a fost bine, iar de data asta fac cu anestezie generală. Sper să decurgă bine…”, a declarat Florin Răduță.

Din păcate, știm că nicio problemă nu vine niciodată singură, artistul suferind chiar și două preinfarcturi în aceeași zi, în urma unui șoc anafilactic.

Ceea ce nu am spus și mi-a arătat că trebuie să fac ceva neapărat a fost că după acel șoc anafilactic în luna mai pe care l-am făcut din cauza ultimului tratament de stomac… am suferit două preinfarcturi în aceeași zi (de aceea nu mai vedeam, nu mai puteam să respir ș.a.), după care am reușit cu greu să mă pun pe picioare din luna mai…

Nu cunosc motivul pentru care se întâmplă toate astea deși sunt atât de obosit, extenuat… dar știu că Dumnezeu este lângă mine! Vreau să fac tot ce este necesar ca să se termine cu bine, indiferent de ce îmi va aduce Dumnezeu în cale. S-au făcut 7 luni în care nu reușesc să mănânc cum trebuie, să dorm cum trebuie, să mă bucur de ceea ce se întâmplă în jurul meu. Fără să am o zi fără stres, dureri, arsuri sau probleme. Și simt să zic asta: Nu știu cât de mult s-a văzut câtă muncă, efortul și sacrificiile pe care le-am depus în toate aspectele vieții mele, în special în muzică… Dar vă spun acum: ca în orice a contat pentru mine, am dat tot ce am avut mai bun fără să vreau ceva în schimb, fără vreo intenție egoistă și cu o dragostea nemărginită față de oameni, Dumnezeu și față de muzică", a completat artistul.

Surse: tvmania.ro, click.ro.

Surse articol: Spynews

Articolul urmator
CRBL a fost implicat într-un accident rutier grav! A fost transportat la spital pentru investigații medicale
CRBL a fost implicat într-un accident rutier grav! A fost transportat la spital pentru investigații medicale
Ce bărbat îți va rupe inima în două?
Incepe quiz
Ce bărbat îți va rupe inima în două?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.