Caz șocant și revoltător în România: asistent la secția de Chirurgie, acuzat că a violat zeci de paciente

Caz șocant și revoltător în România: asistent la secția de Chirurgie, acuzat că a violat zeci de paciente

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Un caz înfiorător a reieșit la suprafață zilele acestea. Un asistent la chirugie la Spitalul de Urgenţă din Brăila a violat, în decursul a opt ani, zeci de paciente sedate.

Asistentul violator Viorel Milcu

Bărbatul, pe numele lui Viorel Milcu, acum în vârstă de 63 de ani, a profitat de funcția pe care o deținea și condiția femeilor în cauză pentru a comite, în repetate rânduri, cumplita infracțiune. Fostul asistent se pare că le administra medicamente cu efect sedativ şi somnifer pacientelor pentru a le induce starea de somn, ca să le poată apoi viola.

Totul a început când, pe 7 iulie 2015, o adolescentă internată pe secţia Chirurgie a Spitalului de Urgenţă din Brăila l-a reclamat pe asistent pentru viol. În urma anchetei demarate, autoritățile au aflat că este vorba chiar de un violator în serie. Totul s-a petrecut într-un mod complet neașteptat. Tânăra de 17 ani ar fi întreţinut raporturi sexuale cu prietenul său înainte de operație și, de teama părinților, a inventat faptul că asistenul i-ar fi făcut el răul. Tatăl fetei a ajuns să-și ceară scuze de la Viorel Milcu, care s-a declarat șocat de acuzațiile adolescentei. Asta doar pentru ca, în urma analizelor de laborator făcute, să constate că fata avusese dreptate.

Asistentul violator Viorel Milcu de la Braila, in catuse, scos din cladire de anchetatori

Conform Adevărul, lucrurile au stat astfel "Se pare că pacienta a fost pe la prietenul ei vineri după-amiază, unde a avut contact sexual, după care a ajuns la UPU, cu dureri inghinale. A fost preluată de dr. Botezatu şi i s-au administrat calmante şi antibiotice, urmând ca a doua zi, după toate investigaţiile, să i se facă şi intervenţia chirurgicală pentru criza de apendicită. A fost internată în primul salon de lângă ATI, împreună cu o altă pacientă, iar seara i s-a făcut perfuzia de către asistentul nostru. Apoi, ea a reclamat că asistentul ar fi violat-o în timp ce i se administra perfuzia", declara atunci medicul Mihail Iugulescu, director la acel moment al Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila. Asistentul medical chiar s-a arătat ofensat de acuzaţiile aduse, iar tatăl fetei care îl acuzase de viol şi-a cerut scuze atunci faţă de acesta. După două săptămâni, în urma analizelor ADN care s-au efectuat, s-a constatat că acuzaţiile adolescentei erau întemeiate. ”Probele ADN arată prezenţa lichidelor comunicante ale bărbatului în vârstă de 58 de ani în secreţiile vaginale recoltate de la fată”.

Săptămâna aceasta, Curtea de Apel Galaţi l-a obligat printr-o decizie definitivă pe Viorel Milcu să plătească suma de 61.147 de lei către Spitalul de Urgenţă din Brăila.

Bărbatul a executat efectiv doar patru ani din cei opt la care fusese condamnat, înainte să fie eliberat condiţionat.

Articolul urmator
Caz ireal de neglijență! O fetiță din sectorul 6 a fost lăsată să zacă inconștientă timp de mai multe ore la grădiniță
Caz ireal de neglijență! O fetiță din sectorul 6 a fost lăsată să zacă inconștientă timp de mai multe ore la grădiniță
Ce vedeta din Romania esti?
Incepe quiz
Ce vedeta din Romania esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.