Ce s-a întâmplat în casa mezzosopranei care a ajuns în stare gravă la spital. Filmul evenimentului

Ce s-a întâmplat în casa mezzosopranei care a ajuns în stare gravă la spital. Filmul evenimentului

Redactor Divahair.ro

UPDATE 26 FEBRUARIE 2021. Pe 24 decembrie, mezzosoprana Maria Macsim Nicoară, de la Opera Română din Iași, a murit, după ce, în primăvară, a căzut pe scările din casă. Iar acum procurorii au decis cercetarea soțului ei, pianistul Codrin Nicoară, drept suspect, pentru lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate, asta după ce a chemat serviciul de Ambulanță după 8 ore de când și-a găsit soția plină de sânge la capătul scărilor din interiorul casei.

 

 

Toată lumea a aflat de vestea tristă legată de mezzosoprana Maria Macsim Nicoară. Starea de sănătate a acesteia este extrem de gravă din cauza leziunilor suferite în urma accidentului produs chiar în locuința acesteia. Anchetatorii au făcut cercetări pentru a descoperi ce s-a întâmplat. Iată ce au aflat, potrivit bzi.ro

Accidentul mezzosopranei a avut loc sâmbătă seara, pe data de 9 mai, chiar în propria casă, din comuna Aroneanu. În jurul orei 23:00, soțul acesteia, Codrin Nicoară a găsit-o pe Maria Nicoară plină de sânge la capătul scărilor din interiorul casei.

maria macsim nicoara si sotul ei

Sursă foto: Imgur

Ce a făcut bărbatul după aceea este de neînțeles. În loc să sune la Ambulanță, acesta a târât-o efectiv până într-o cameră unde a lăsat-o în pat, plină de sânge. Se pare că relația celor doi nu mai funcționa, urmând chiar să divorțeze. Cu toate acestea, cei doi lăsau impresia că sunt foarte fericiți împreună. 

După ce și-a dat seama cât de gravă este starea de sănătatea a soției sale, bărbatul a apelat la sfatul mamei. Soacra mezzosopranei, Viorica Nicoară, a plecat spre vila celor doi, unde, în jurul orei 7:10 dimineața, a apelat 112, spunândn că nora sa a suferit un accident și este inconștientă. 

Citește și Cine este și cu ce se ocupă superba Ioana Marcu, iubita oficială și femeia care i-a dăruit 2 băieți lui Ciprian Marica

Potrivit anchetatorilor, Codrin Nicoară a spus că soția sa a căzut pe scări după ce a consumat o cantitate uriașă de alcool. Potrivit bărbatului, la capătul scărilor a găsit urme de vomă ceea ce înseamnă că femeii i se făcuse rău. 

Surse din candrul anchetei au confrimat teoria conform căreia, mezzosoprana consumase alcool. La spital, aceasta avea o alcoolemie de 0,40 miligrame alcool pur în sânge.

8 ore de agonie

Din tot ceea ce se știe până acum despre tragicul accident, se pare că Maria Macsim Nicoară a stat în agonie, fără nici un fel de ajutor, timp de 8 ore. 

De abia la ora 7:30, un echipaj de terapie intensivă mobilă a ajuns la reședința celor doi soți. Apoi, mezzosoprana a fost intubată și ventilată pentru a putea fi transportată la spital. 

În jurul orei 8:00, aceasta ajunge în sfârșit la unitatea spitalicească. I se dă un diagnostic și este supusă mai multor controale pentru a vedea exact ce trebuie făcut. Tot atunci i se recoltează probe de sânge, probe care vor reda alcoolemia.

mezzosoprana maria nicoara

Sursă foto: Facebook 

Alcoolemia a fst stabilită la 9 ore de când s-a produs incidentul, prin urmare, în momentul în care a căzut, aceasta era mult mai mare de 0,40, cel mai probabil în jur de 1 miligram de alcool pur în sânge, potrivit specialiștilor, scrie bzi.ro.

Diin spusele cadrelor medicale, nimeni nu s-a interesat de starea femeii, nici soțul, nici soacra, ori alte rude. Medicii au alertat Poliția, iar ofițerii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale (SIC), împreună cu un procuror, au mers ieri, 12 mai, la reședința celor doi soți pentru a ridica probe și a face fotografii. 

Evident, oamenii legi, încearcă să afle ce anume s-a întâmplat. Aceștia nu exclud posibilitatea ca soțul ei, Codrin Nicoară să o fi împins pe Maria Macsim Nicoară pe scări. 

Din păcate, starea de sănătate a mezzosopranei este extrem de gravă, iar medicii îi dau puține șanse de supraviețuire. A fost supusă mai multor intervenții chirurgicale, iar cadrele medicale fac orice le stă în putință să o salveze. Desigur, în cazul în care aceasta supraviețuiește, ar putea spune exact cum a avut loc accidentul, însă rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile. 

Citește și Andra a pozat complet fără machiaj, iar fanii au fost uimiți: "Noi, oamenii de rând, așa arătăm și cu pistrui"

Surse foto: Facebook

Articolul urmator
Dezvăluiri cutremurătoare făcute de mama Alexandrei, una din victimele incendiului de la Colectiv. "Am simțit că s-a întâmplat ceva"
Dezvăluiri cutremurătoare făcute de mama Alexandrei, una din victimele incendiului de la Colectiv. "Am simțit că s-a întâmplat ceva"
Ce fel de casa ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce fel de casa ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.