Ce sfârșit cumplit a avut! Concurentă "Românii au talent", ucisă de iubit!

Ce sfârșit cumplit a avut! Concurentă "Românii au talent", ucisă de iubit!

Redactor Divahair.ro

Doliu în familia "Românii au talent": Alla Klyshta, tânără ucraineancă în vârstă de 33 de ani care a participat la ediția din sezonul 9 cu un senzațional număr de hoola hoop pentru care a fost minute în șir ovaționată de jurați și public, a fost ucisă cu sânge rece de iubitul ei.

Vestea crimei a fost făcută publică săptămâna trecută, trupul neînsuflețit al tinerei fiind descoperit în râul Rin, în apropiere de oraşul german Rust. Căutările Allei au început după ce fratele acesteia a alertat autoritățile, după ce ea nu a apărut la un spectacol la care trebuia să ia parte la Europa Park din Frankfurt. Dansatoarea a fost dată dispărută încă de la finalul lunii aprilie.

Conform celor apărute în presa locală, criminalul este chiar iubitul fetei – sau deja fostul, după cum lăsase ea de înțeles în timpul interviul acordat celor de la PRO TV după ce a ieșit de pe scenă. Acrobat și el de meserie și angajat al unui circ din Germania, suspectul în vârstă de 30 de ani a fost reținut de poliție și este interogat.

Când reporterii PROTV au rugat-o pe Alla să menționeze “Cel mai fericit moment al ei de până acum și unul pe care ar vrea să-l uite”, ea a răspuns: “Fericirea de care am spus, când am făcut primul meu număr de hoola hoop în fața familiei mele. Un moment pe care aș vrea să-l uit? Trădarea persoanei pe care o iubeam… Iert prea repede și mă încred prea ușor în oameni care nu merită încrederea mea. Eu cred mereu că oamenii sunt mult mai buni și că nu joacă un rol”.

Familia și prietenii sunt extrem de șocați și îndurerați de moartea înfiorătoare a iubitei dansatoare, una dintre prietenele ei lăsând un mesaj tulburător pe rețelele de socializare: “Inima mea este frântă, nu pot accepta ideea că cineva cu un suflet rău ar putea face acest lucru unei astfel de persoane frumoase ca tine, copilul meu. Te voi păstra în inima mea pentru totdeauna. Sper că justiția va triumfa, știu că asta nu te poate aduce înapoi cu noi, dar meriți dreptate. Ai fost un înger pe pământ și acum eşti un înger frumos în cer, copilul meu! Nu te pot lăsa să pleci, îmi este frică de această lume crudă. Aș vrea să mă trezesc din acest coșmar. Trimit familiei tale și oricui te iubește multă putere. O parte din mine a plecat cu tine… Te voi iubi pentru totdeauna, draga mea prietenă!”

Articolul urmator
Un bărbat din Ilfov a reușit să strângă peste 100.000 de euro prin metoda "Tinder Swindler". Cum își păcălea "victimele"
Un bărbat din Ilfov a reușit să strângă peste 100.000 de euro prin metoda "Tinder Swindler". Cum își păcălea "victimele"
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?
Incepe quiz
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.