Cel mai rău tată din lume: a fugit cu mama iubitei, dupa nașterea fiului său

Cel mai rău tată din lume: a fugit cu mama iubitei, dupa nașterea fiului său

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Nașterea celui de-al doilea copil a dezlănțuit o întreagă serie de evenimente dramatice într-o familie din Anglia. O tânără mămică a aflat cu stupoare că iubitul, tatăl fiului său a fugit de acasă cu propria ei mamă, într-un moment în care trebuia să primeze bucuria venirii pe lume a nou-născutului. 

jess aldridge, alaturi de ryan shelton, stau imbratisati si zambitori, in curte

Jess Aldridge, alături de iubitul și tatăl copiilor săi. Sursa foto: Imgur

Femeia, în vârstă de 24 de ani, a fost șocată să afle că iubitul său, în vârstă de 29 de ani, cu care era într-o relație de trei ani, avea în paralel o aventură cu propria ei mamă. Jess Aldridge a declarat pentru publicația The Sun că partenerul ei, Ryan Shelton, a fugit de acasă, împreună cu mama ei, Georgina, în vârstă de 44 de ani, imediat după ce ea s-a întors cu micuțul său de la maternitate. 

"Este trădarea supremă. Te aștepți ca o bunică să se îndrăgostească de copil, nu de tatăl lui", a mărtusit înlăcrimată mama.

Flirt sub ochii fiicei

Familia din Gloucestershire, Anglia, locuia împreună, astfel încât bunica să o poată ajuta pe fiica ei cu creșterea celor mici. Jess Aldridge și Ryan Shelton au împreună doi copii, o fiică pe nume Georgina, în vârstă de un an, și fiul nou-născut, Reuben.

Tânăra încornorată a spus că a simțit că este ceva în neregulă în urmă cu câteva luni, când au fost nevoiți să petreacă timpul doar în casă, în timpul pandemiei.

jess aldridge, alaturi de mama ei si tatal copiilor sai, Ryan Shelton

Jess Aldridge, alături de mama ei, Georgina, și iubitul ei. Sursa foto: Imgur

"Am fost blocați mult timp în locuință din cauza carantinei. A fost extrem de greu, mai ales că ei flirtau mereu. Mă simțeam inconfortabil, a fost o experiență oribilă", a mai povestit femeia.  

În ciuda faptului că bunicul copiilor și soțul Georginei, Eric, locuia și el alături de ei, bunica și ginerele său petreceau nopțile pe ascuns în bucătărie, bând cocktailuri și comportându-se precum un cuplu îndrăgostit. Episoadele de genul au continuat, iar Jess Aldridge susține că l-a și suprins la un moment dat pe iubitul său în timp ce o îmbrățișa tandru pe mama sa. "Ea purta mereu rochii scurte și mulate, chiar când stăteam cu toții și ne uitam la televizor pe canapea. Făcea orice pentru a-i atrage atenția. A fost dezgustător", a mai spus Jess Aldridge, conform sursei citate.

Amanții au fugit în lume 

La un moment dat, tânăra și-a făcut curaj și a confruntat-o pe mama și pe iubitul ei, în speranța că va obține explicații, însă ei au negat totul. Situația s-a schimbat radical când Jess Aldridge a fost internată la spital pentru a naște. Înainte de a intra în sala de operații a primit un mesaj din partea iubitului ei, în care spunea că s-a săturat să fie acuzat pe nedrept de infidelitate și că alege să pună punct relației. 

Citește și: Inselatul se transmite genetic? Afla ce predispozitie are la inselat

Halucinant este faptul că bărbatul nici măcar nu a vrut să petreacă mai mult timp alături de copilul său abia născut și a preferat să își facă bagajele și să plece în lume alături de soacra sa. "L-a văzut zece minute, în timp ce își strângea lucrurile din casă. Mama mea îl aștepta cu mașina pornită în parcare", a povestit proaspăta mămică.  

mama si tatal lui jeff aldridge, stau pe o scara, imbratisati

Părinții lui Jess Aldridge. Sursa foto: Imgur

Cei doi au recunoscut în cele din urmă că plănuiesc să se mute împreună și au oficializat ulterior relația pe Facebook, scrie Metro.co.uk. "Mama mi-a spus că nu s-a putut abține să nu se îndrăgostească de Ryan. A planificat totul cât timp eu am fost însărcinată. Tatăl meu este devastat. Ea ar fi trebuit să fie o bunică iubitoare și grijulie, în schimb a fugit cu iubitul meu. Am inima frântă. Mi-am pierdut și mama și tatăl copiilor", a spus Jess Aldridge.

Surse articol: The Sun / DailyMail / Mirror.co.uk

Sursa foto principală: Imgur

Surse foto: Imgur

Articolul urmator
Mama a patru copii a fost părăsită de soț la câteva zile după ce a rămas paralizată. Soarta i-a surâs din nou când credea că totul este pierdut
Mama a patru copii a fost părăsită de soț la câteva zile după ce a rămas paralizată. Soarta i-a surâs din nou când credea că totul este pierdut
Alege numele preferate de copii și aşa ți se va dezvălui ce tip de mamă o să fii
Incepe quiz
Alege numele preferate de copii și aşa ți se va dezvălui ce tip de mamă o să fii

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.4 (41)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.