Celebru cântăreț, îngenuncheat de durere! Întâi i-a murit mama, acum și sora de numai 18 ani...

Celebru cântăreț, îngenuncheat de durere! Întâi i-a murit mama, acum și sora de numai 18 ani...

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

UPDATE 11 septembrie: În urma unei investigații amănunțite, astăzi au ieșit rezultatele finale ale autopsiei surorii lui Louis Tomlinson. Tânăra în vârstă de 18 ani, a murit accidental din cauza unei supradoze de cocktail de substanțe alcătuit din cocaină, medicament de anxietate și analgezice.

Félicité Tomlinson, sora mai mică a vedetei One Direction, a fost găsită prăbușită în studioul său de la etajul al patrulea din Earls Court, vestul Londrei, în luna martie a acestui an. În cadrul audierii ținute la Londra astăzi, un legist a îdat verdicutul. Dr. Shirley Radcliffe a spus: "A fost ceea ce noi numim <<furtună perfectă>>, OxyCodone, alpraxolam și cocaină. Nu găsesc nicio dovadă că acesta a fost un act deliberat pentru a își pune capăt vieții."

 

 

Ce tragedie înfiorătoare! Unul dintre cei mai celebri cântăreți din lume, Louis Tomlinson, este în doliu, după ce sora lui, Félicité Tomlinson, a fost găsită moartă la vârsta de 18 ani, cauza decesului suspectată fiind un atac de cord. Dispariția șocantă a tinerei vine la mai puțin de 3 ani după cea a mamei ei. Johannah Deakin fusese diagnosticată în luna martie a anului 2016 cu o formă agresivă de leucemie și în luna decembrie a aceluiași an s-a stins din viață. Louis Tomlinson mai are 5 frați – o soră Lottie și două perechi de gemeni, Phoebe și Daisy și Ernest și Dori.

 

Deși nimic nu a fost confirmat oficial, TMZ declară că tânăra a fost găsită miercuri, 13 martie, decedată la domiciliu său din zona Earls Court din West London, Anglia. Paramedicii au încercat să o resusciteze, dar încercările lor au eșuat.  Tot potrivit TMZ, se pare că Félicité Tomlinson nu a dat niciun semn că s-ar simți rău și nici nu prezenta un istoric de probleme de inima. Tânăra suferea de sciatică, dar această afecțiune nu are nici cea mai mică legătură cu presupusa cauză a morții ei.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Snow White

A post shared by Félicité Tomlinson (@felicitegrace) on

Ultimul său post pe social media a fost făcut duminică, 10 martie. Cu peste un milion de followerși pe contul ei de Instagram, superba Félicité Tomlinson era considerată unul dintre cei mai mari influenceri din Marea Britanie.

Surse foto: Getty

Articolul urmator
Ce tragedie! Valentina a murit lângă fetița ei de șase ani, după un accident provocat de o agentă de poliție
Ce tragedie! Valentina a murit lângă fetița ei de șase ani, după un accident provocat de o agentă de poliție
Ce tip de durere ascunde subconștientul tău?
Incepe quiz
Ce tip de durere ascunde subconștientul tău?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.