Co-fondatorul WhatsApp șochează: "Ar trebui să vă ștergeți contul de Facebook!"

Redactor Divahair.ro

Încă o dată, co-fondatorul WhatsApp îi îndeamnă pe oameni să ștergă Facebook! Adresându-se unui grup de studenți de la Universitatea Stanford, Brian Acton, care au renunțat anul trecut la WhatsApp deținut de Facebook, odată ce au cerut utilizatorilor să își șteargă contul Facebook.

"Cred că este imposibil să moderezi conținutul. Pentru a fi complet sincer, rețelele de socializare se luptă să decidă ce este hate speech și ceea ce nu este hate speech ... Apple se luptă să decidă care este o aplicație bună și ce care este o aplicație rea. Google încearcă să decidă care site este rău și care este în regulă. Aceste companii nu sunt pregătite să ia aceste decizii. Iar noi le dăm putere. Asta e partea rea. Noi le cumpărăm produsele. Noi ne înregistrăm pe website. Delete Facebook, de acord?"

Acton, de asemenea, a vorbit despre vânzarea companiei WhatsApp către Facebook în 2014, spunând că a trebuit să o facă pentru cei 50 de angajați care lucrau în companie și pentru banii pe care i-ar fi obținut din vânzare. Deși… am fi foarte surprinși dacă cineva a refuzat o ofertă de 19 miliarde de dolari pe baza moralității.

 

Surse foto: iStock

Articolul urmator David Beckham, gest unic și emoționant: i-a cedat contul de Instagram unei doctorițe din Harkov

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (10)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.