Conchata Ferrell, Berta din serialul „Doi bărbati și jumătate”, a murit la 77 de ani

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Hollywood-ul îmbracă haine cernite, după ce una dintre cele mai talentate și iubite actrițe de la Hollywood s-a stins din viață.

Conchata Ferrell, cunoscută pentru rolul menajerei Bertă din serialul „Doi bărbati și jumătate/ Two and a Half Men”, a murit la vârsta de 77 de ani. Actrița a fost internată în luna mai și a petrecut mai mult de o lună la terapie intensivă, unde a suferit un stop cardiac. Ea a fost apoi mutată într-un centru de tratament din Sherman Oaks, unde i se făcea dializă și respira numai ajutată de aparate.

În ciuda carierei sale îndelungate, Conchata Ferrell și-a câștigat celebritatea și dragostea nemăsurată a oamenilor ddatorita rolului savuroasei Berta, făcut timp de 12 sezoane ale serialului mai sus amintit – mai exact 212 episoade, din 2003 pană în 2015. Rol care i-a adus două nominalizări la premiile Primetime Emmy, în 2005 și 2007, pentru rol secundar.

Charlie Sheen, parterul ei de platou, nu a întârziat să aducă un omagiu actriței: O dulceață de om, un profesionist desăvârșit, o prietenă adevărată, o pierdere șocantă și uriașă. Berta, felul în care făceai curat era el cam dubios, dar felul în care te îngrijeai de oameni era perfect.

Conchata Ferrel era căsătorită din 1986 cu Arnie Anderson și avea o fiică cu acesta, Samantha, născută în 1982.

Cele mai bune momente cu Berta, mai jos. Dumnezeu s-o ierte!

Surse foto: captura Youtube

Articolul urmator Larry Sellers, cunoscut pentru rolul din serialul „Dr. Quinn”, a murit la 72 de ani

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.