Costin Mărculescu a murit. Actorul a fost găsit mort în casă, la fel ca regretata Cristina Ţopescu

Costin Mărculescu a murit. Actorul a fost găsit mort în casă, la fel ca regretata Cristina Ţopescu

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

ULTIMA ORA - Cauza morții a fost, deja, dezvăluită. Trupul lui Costin Mărculescu a fost dus la IML, unde i s-a făcut necropsia pentru a stabili cauzele exacte ale decesului. În urma necropsiei, medicii legişti au ajuns la concluzia că actorul a murit în urma unui infarct şi că nu este vorba de o moarte suspectă.

Un val de șoc a lovit România în noaptea zilei de 10 iunie. Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă. Actorul se afla în cadă, într-o stare avansată de putrefacție.

Costin Mărculescu - ar fi împlinit pe 29 iunie vârsta de 51 de ani - nu mai fusese văzut de vecini de câteva zile, nu mai răspundea la telefon şi nu mai era activ nici pe reţelele de socializare, iar câinele lui lătra neîncetat și attâ de puternic încât se auzea de la etajul 8 unde locuia până jos, la parter.

Sursa foto Facebook

Tragica veste a fost făcută publică în cadrul emisiunii lui Dan Capatos, a cărui echipă a ajutat la descoperirea tristă și macabră a celor care i-au spart casa regretatului artist. Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) au fost chemați să intervină la domiciliul lui, unde l-au găsit pe Costin Mărculescu mort. Conform Poliției Capitalei, la adresă au mers polițiști ai Secției 12, după ce la 112 a fost primit un apel că un bărbat nu a mai dat semne de viață de mai mult timp. „Au fost solicitate și echipaje din cadrul ISUBIF, iar în prezența unor martori s-a pătruns în locuință, unde a fost găsit decedat un bărbat. Cazul fost preluat de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei”, precizează Poliția București.

Corpul neînsuflețit al lui Mărculescu a fost ridicat și transportat la INML pentru necropsie.

„Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul”, potrivit Poliției.

De ce a murit Costin Mărculescu

”El avea probleme cu inima. Când eram împreună venea des ambulanţa”, a spus Cristina, fosta lui iubită, în cadrul aceleiași emisiuni. Oare asta să îi fi cauzat moartea timpurie?

Prietenii săi exclud complet varianta sinuciderii, mai ales că avea toate motivele să aștepte cu nerăbdare finalul lunii, când avea să își lanseze o nouă carte - chiar de ziua lui.

“Pur și simplu apropiații m-au informat că a fost găsit mort în cadă și fiind prieteni de ani de zile și vorbind ultima dată în urmă cu câteva zile, locuind și în apropiere am zis să vin să văd ce se întâmplă. Se știe faptul că era depresiv în ultima perioadă, nu este o surpriză sau un lucru necunoscut, fiindcă s-au derulat tot felul de întâmplări neplăcute în ultimii ani pe partea de carieră, ca să spun așa. Costin era un om deosebit, era un om extrem de sufletist, un om care întodeauna știa să fie alături de prieteni. Pe data de 29 iunie urma să publice o carte „Bombă cu fitil aprins” și știu că își dorea foarte mult acest lucru”, a declarat o prietenă presei.

Sursa foto Facebook

Și-a prezis Costin Mărculescu moartea?

Cutremurător este faptul că regretatul actor, care a plecat din această lume cu mult înainte de vreme, pare că și-ar fi prezis moartea cu ceva timp în urmă, părea că știe că sfârșitul îi este atât, attâ de aproape.

În noiembrie 2018, Mărculescu vorbea despre moartea lui, astfel, într-o postare Facebook: „Probabil peste un timp… nu ştiu când voi pleca printre stele…vă mulţumesc tuturor care aţi fost sub o formă sau alta alături de mine şi aţi fost în momentele mele fericite sau grele. Nu pot să le mulţumesc celor care m-au înjurat, criticat, bârfit peste tot la tv, în presă, în mass media sau oriunde fără să mă cunoască. Asta e. Mădălina Manole a ştiut ce face şi de ce o face……….Ştiţi de ce au murit MULŢI mari artişti ??? De inimă rea”.

Costin Mărculescu nu era în relații bune cu familia lui

Cu toate că nu era un secret pentru nimeni faptul că regretatul Costin Mărculescu nu se înțelegea bine cu tatăl și cu sora lui, actorul a pus, cu ocazia tatălui, o fotografie de familie pe Facebook, însoțită de un mesaj de La mulți ani pentru acesta: "Astăzi 14 mai este ziua de naștere a tatălui meu care împlinește 82 de ani !!! Eu și sora mea Minerva îi dorim sănătate și viață lungă. Aici cu nepoțica noastră Simona Ionașcu și cumnatul meu George. La mulți ani tati te iubim!!!" 

Sursa foto Facebook

Cine a fost Costin Mărculescu

Costin Mărculescu a fost actor, cântăreț și om de afaceri. 

Născut la 29 iunie 1969 la Craiova, Costin Mărculescu a debutat în televiziune în anul 1984, la vârstă de 15 ani, în două piese TV “Misiune specială” și “Ecaterina Teodoroiu”, iar în Cinematografie în 1985, în filmul regizoarei Cristiana Nicolae “Al patrulea gard lângă debarcader”, conform Cinemagia.

În 1986 a jucat în, “Liceenii” alături de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, George Ivașcu.

A absolvit Academia Națională de Teatru și Film I.L. Caragiale promoția 1989 – 1993. A fost invitat în emisiuni de divertisment în calitate de actor sau cântăreț și a scos șapte videoclipuri muzicale difuzate de posturile de specialitate.

A colaborat cu mai multe Teatre, susținând peste 2000 de spectacole în țară și în străinătate, jucând alături de Florin Piersic, Mișu Fotino, Alexandru Lulescu, Dem Rădulescu, Nicu Constantin, Tamara Buciuceanu, Emil Hossu, Catrinel Dumitrescu, George Constantin, Silviu Stănculescu, Constantin Diplan, Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Mitică Popescu, Cezara Dafinescu, Horațiu Mălăele etc.

A pus bazele la 30 Mai 1999 Școlii Artistice de Modelling și Dans Sportiv Compania de Manechine și Fotomodele Costin Mărculescu.

Surse foto: Facebook

Articolul urmator
O femeie de 32 de ani din Sibiu a murit după ce a făcut mastită. S-a prezentat la urgențe cu o zi înainte, dar a fost trimisă acasă
O femeie de 32 de ani din Sibiu a murit după ce a făcut mastită. S-a prezentat la urgențe cu o zi înainte, dar a fost trimisă acasă
Ce fel de casa ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce fel de casa ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (12)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.