Crimă înfiorătoare! Cântăreț celebru, ucis de amantul iubitei sale și de către aceasta

Redactor Divahair.ro

Sfârșit tragic pentru un artist care avea tot viitorul în față! Trupul neînsuflețit al lui Lawrence Leathers, în vârstă de 37 de ani, a fost descoperit duminică, la prânz, de un alt chiriaș, pe scările de la primul etaj al clădirii cu apartamente din Bronx, unde Paramedicii chemați de urgență la fața locului l-au declarat mort pe loc.

Sterling Aguilar, 28 de ani, și Lisa Harris, de 41 de ani, au fost arestați luni în legătură cu moartea regretatului Leathers. Potrivit poliției, Harris locuia în aceeași cladire ca și Leathers iar între cei doi exista o legătură amoroasă. Cei care investighează cazul susțin că victima se certa cu iubita lui, când a apărut și Aguilar. Acesta a început să îl strângă de gât pe Leathers timp de 30 de minute și atât de puternic încât i-a fracturat oasele din zonă. Asta în timp ce Harris i-a dat cu pumnul în cap în repetate rânduri, așezată fiind pe pieptul lui.

Sterling Aguilar și Lisa Harris sunt și în prezent în custodia poliției, sub acuzația de omucidere și omucidere din culpă.
Leathers, originar din Michigan, a câștigat două premii Grammy, cântând cu Cecile McLorin Salvant ca membru al trioului Aaron Diehl.

Articolul urmator Un membru al echipei de filmare a unui serial celebru, împușcat și ucis pe platou

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.