Cristina Cioran este însărcinată la 43 de ani!

Cristina Cioran este însărcinată la 43 de ani!

Redactor Divahair.ro

UPDATE 13 MAI: Cristina Cioran a făcut public, dinainte de a naște, numele pe care l-a ales pentru fetița pe care o poartă în pântece. Viitoarea mămică, în vârstă de 43 de ani, a pus o fotografie în care îi este evidențiată burtica, pe care o mângâie tandru, alături de care a lăsat un mesaj simplu și plin de dragoste: "Draga mea EMA, abia astept sa te tin in brate!!!! "

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Cristina Cioran (@kikicioran)

UPDATE 22 APRILIE. Cristina Cioran a dezvăluit sexul copilului. Simpatica blondă va deveni mama de fetiță.

„Sunt foarte fericită să vă anunț că vom avea o fetiță, abia aștept să o strâng în brațe. Nu știu emoțiile mă copleșesc foarte tare și sunt foarte foarte fericită. Deja i-am găsit și bărbat, o să fie bilețelul Adelei Popescu, clar. Sunt foarte nerăbdătoare, am visat de foarte ori că sunt însărcinată, că am bebeluș. Acum că sunt însărcinată am avut emoții timp de trei luni de zile pentru că am așteptat cum decurge primul trimestru, știm foarte bine că una dintre 4 femei pierd prima sarcină, riscurile erau foarte mari.

Am stat cu emoții. Îmi era teamă dacă nu stă bine sarcina, mi-a fost teamă să nu o pierd, asta a fost teama cea mai mare”.

-------------------------------

 

Cristina Cioran este însărcinată, pentru prima oară, la 43 de ani! Frumoasa vedetă a făcut marele anunț în urmă cu scurt timp, la emisiunea „Vorbește lumea”. Urmează să devină mămică la 43 de ani și este în culmea fericirii.

Cristina Cioran este pregătită să devină mamă și se simte extraordinar, cu toate că vârsta i-ar putea da câteva bătăi de cap.

cristina cioran

Da, ne-a dat cea mai frumoasă veste din viața ei și asta în stilu-i caracteristic. Simpatica blondă este însărcinată, pentru prima oară, la vârsta de 43 de ani. Dezvăluirea a fost făcută publică în această dimineață, în cadrul emisiunii "Vorbește lumea".

 Știre în curs de dezvoltare.

Surse foto: Instagram

Articolul urmator
Medicii din România "lovesc" din nou! O femeie a fost operată de hernie, deși era însărcinată
Medicii din România "lovesc" din nou! O femeie a fost operată de hernie, deși era însărcinată
Câți ani vei trăi?
Incepe quiz
Câți ani vei trăi?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.