Cum arată acum Diana Simion, fosta soție a lui Răzvan Simion

Redactor Divahair.ro

Cu siguranță una dintre cele mai controversate despărțiri a fost cea dintre Răzvan Simion și fosta lui soție, Diana. Lucru mai mult decât de înțeles după ce realizatorul TV a părăsit-o pe ea și pe cei doi copii ai lor pentru mult mai tânăra Lidia Buble.

Căsătoria lui Răzvan Simion cu Diana a durat 15 ani, cei doi având 2 copii împreună - o fetiță, Ianca și un băiat, Tudor. Prezentatorul matinalului de la Antena 1 și-a părăsit căminul conjugal în urmă cu 5 ani de zile, pentru Lidia Buble, pe care a și luat-o de soție la finele anului trecut. Potrivit cancan.ro, interacţiunea dintre Lidia şi Răzvan s-ar fi produs pe 25 septembrie 2014, iar cea care a făcut primul pas ar fi fost cântăreaţa. Cei doi foști amanți au arătat întregii lumi că între ei este mai mult decât o aventură și și-au unit destinele în secret, în cadrul unei superbe și simple ceremonii, pe o plajă în Maldive.

Dacă relația lor a ținut și încă ține prima pagină a tabloidelor din România, Diana a ieșit din luminile reflectoarelor, concentrându-se pe creșterea celor doi copii, cu care s-a mutat la Timișoara, la scurt timp după decizia divorțului, unde și-a construit o vilă.

Diana a trecut peste momentul traumatizant al divorțului, dovadă stă și cea mai recentă declarație a ei în legătură cu subiectul în cauză, de la finele anului trecut: „Apreciez mult faptul că domnișoara Buble este de acord ca Răzvan să-și viziteze copiii, însă, aș vrea să-i atrag atenția asupra unui aspect care îi scapă, ea nefiind mamă. Răzvan nu are copii de vizitat, ci copii de crescut. Și, dacă tot e atât de generoasă, o să o rog să-l încurajeze să pună în practică sfaturile ei. Pentru că cei mici așteaptă de mai bine de un an să mearga cu tăticul lor într-o vacanță sau într-un weekend undeva.
Din păcate, până acum, acest lucru nu s-a întâmplat. Însă mă bucur din suflet că am găsit un aliat de nădejde în ea și sper ca pe viitor lucrurile se vor schimba în bine din punctul ăsta de vedere. Cât despre dorința soțului meu de a se întoarce acasă, consider că acest lucru nu o privește, atât timp cât sunt aspect intime ale familiei mele„

Diana Simion a arătat tuturor că există viață după divorț și s-a concentrat asuăra ei și a copiilor. Femeia arată absolut fantastic și se bucură de viață la maximum alături de cei doi copii ai ei, care s-au transformat în niște adolescenți tare frumoși.

Sursa foto: Facebook

Sursa foto: Facebook

 Ianca este copia fidelă a mamei ei, cele două profitând de acest lucru pentru o fotografie realizată cu ocazia sărbătorilor de iarnă, care a strâns aproape 1000 de like-uri la scurt timp de la publicare.

Sursa foto: Facebook

Articolul urmator Tatăl lui Răzvan Ciobanu a murit

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.