Cum arată Andreea Bălan după naștere

Cum arată Andreea Bălan după naștere

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Andreea Bălan continuă să surprindă opinia publică din România. După o naștere prin cezariană care i-a pus viața în mare pericol - Andreea a intrat în stop cardio-respirator în sala de nașteri din cauza unei complicații care se întâmplă 1 la 80.000 de cazuri și care se numește embolie amiotică -, acum, la aproximativ 2 săptămâni după venirea pe lume a fetiței ei Clara Maria, cântăreața șochează din nou.

Andreea Bălan a postat duminică pe contul ei de Facebook o fotografie cu burtica ei la 13 zile după operația de cezariană, iar comentariile fanilor nu au întârziat să apară. “13 zile de la nastere...+ burtica cu o zi inainte de nastere(ultima burtica). Daca va intrebati cum de am slabit asa repede, s-a intamplat deoarece 4 zile la terapie intensiva si in salon, am “mancat” numai perfuzii + ca am purtat si centura. Acum iau multe vitamine (+ antibiotic si injectii cu Clexan) ca sa ma recuperez si sa am energie.”

Atât de încercata proaspătă mămică arată absolut fabulous la extrem de scurt timp după nașterea fiicei ei. Din unghiul în care și-a făcut fotografiile, de fapt, nici nu ai zice că ar fi născut vreodată, atât de tonifiat și evidențiat îi este abdomenul.

Cu siguranță cel mai popular și amuzant comentariu îi aparține însuși soțului ei, actorul George Burcea, care a și demonstrate în tot acest răstimp ce înseamnă dragostea adevărată, fiindu-i trup și suflet alături soției lui în această încercare: “Handreea Balan eu kre k minti. Tu ai avut mama surogat. Nu se poate sa arati asa bine dupa 13 zile... Burta e facuta in fotoshoooop. Eu kre ca chiar niki nu ecsisti. Iesti o huolograma”. 

Articolul urmator
Caddy de la B.U.G Mafia a ajuns de urgență la spital după ce a suferit un infarct
Caddy de la B.U.G Mafia a ajuns de urgență la spital după ce a suferit un infarct
Cum va arata sotul tau?
Incepe quiz
Cum va arata sotul tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.