Cum trăiesc oamenii care se consideră unicorni

Cum trăiesc oamenii care se consideră unicorni

Roxana Dumitrica

Dacă până acum ai crezut că unicornii nu există, surpriză, ei sunt cât se poate de reali, au o comunitate și trăiesc... în nordul Londrei. Ideea le aparține unui bărbat pe nume Shaft și a amicilor lui, care poartă costumații metalice, sclipici și nelipsitul corn în frunte.

Shaft spune că a renăscut ca unicorn la un celebru festival rave din Marea Britanie și de atunci a strâns adepți. Ei se costumează, consumă substanțe halucinogene și practică yoga. Scopul lor este să dea strălucire realității banale și să adauge magie și culoare în viața de zi cu zi.

om imbracat in unicorn la munte

Deși nu au un lider absolut, oamenii unicorn recunosc puterea de influență și charisma lui Shaft. Ei cred că astfel evadează din monotonie, iar outfiturile colorate pe care le poartă îi fac pe alți oameni să fie mai deschiși în preajma lor.

Shaft a creat o adevărată mitologie a unicornilor, care include ierarhii și evoluție pe niveluri. Există unicornii pur sânge, care sunt cei mai naivi și inocenți, dar și unicornii războinici, pe care viața i-a încercat și care au ales acest stil de viață ca un refugiu, departe de „zona întunecată”, așa cum numesc unicornii realitatea.

În prezent, Shaft este un tantricorn, adică un adept al sexului tantric, despre care ține seminare săptămânale.

Adepți ai hedonismului, unicornii sunt poliamoroși, le este permis să flirteze cu oricine, dar acest lucru poate fi dureros, spune liderul mișcării. Tot el povestește că, înainte de a deveni unicorn, era alcoolic, iar acest stil de viață l-a ajutat să renunțe la viciu, cu ajutorul meditației.  

Deși există mulți oameni care privesc cu scepticism această mișcare, unicornii îi tratează cu un zâmbet larg și nu se supără când sunt criticați. Așa că, dacă vezi pe stradă o persoană îmbrăcată sclipitor, zâmbește. Ar putea fi un unicorn sub acoprire, care vrea să aducă puțină magie în viața ta.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
"Te rog eu frumos să lași oamenii în pace"! Reacția lui Puya la adresa personalului de la pază din timpul unui concert la Costinești
"Te rog eu frumos să lași oamenii în pace"! Reacția lui Puya la adresa personalului de la pază din timpul unui concert la Costinești
Află ce trebuie să faci ca oamenii să te placă și mai mult
Incepe quiz
Află ce trebuie să faci ca oamenii să te placă și mai mult

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.