Declarația copilei însângerate din Galați, pe care polițiștii nu au băgat-o în seamă

Redactor Divahair.ro

Duminică seara, pe o stradă extrem de circulată din Galați- Bulevardul George Coşbuc -, o fetiță de 14 ani a fost găsită însângerată, de către niște oameni. Un echipaj de poliție aflat în zonă a ignorat-o complet pe micuța aflată în acea stare îngrozitoare. Ofițerii nici măcar nu s-au deranjat să coboare din autovehicul. Aceștia au apelat 112 abia la insistențele cetățenilor.

Întregul moment a fost filmat de către femeia care a oprit maşina de poliţie care trecea în zonă şi a semnalat problema fetei.

„La un moment dat zărim o maşină de poliţie, o oprim şi îi arătăm fata plină de sânge! Atenţie acum, poliţista a vorbit cu fata şi cică fata ar fi zis «nu vrea să vina ambulanţa. Ce credeţi că face Poliţia? Voiau sa plece mai departe ca şi cum nu s-a întâmplat nimic! La insistenţele soţului meu poliţista a chemat ambulanţa”.

Minora a fost internată la Spitalul de Copii din Galaţi şi a fost supusă unei expertize și unei unei intervenţii chirurgicale, fiin în afara oricărui pericol. Apoi a fost transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi. Ce s-a întâmplat? Fata de 14 ani a declarat poliţiştilor care au audiat-o că nu a fost violată, cum se credea inițial, şi că a întreţinut relaţii sexuale de bună voie cu iubitul ei în vârstă de 15 ani. Aceeaşi variantă au prezentat-o şi cei de la Protecţia Copilului.

Copila provine dintr-un mediu defavorizat, se află oficial în custodia Protecţiei Copilului Galaţi. Când s-au întâmplat faptele care au condus la situația ei fizică actuală, ea nu era supravegheată de nimeni, deoarece primise un bilet de învoire de la Protecţia Copilului.

Băiatul de 15 ani cu care fata a întreţinut relaţii sexuale urmează să fie şi el audiat de oamenii legii. În ciuda faptului că este și el minor, pe numele lui va fi întocmit un dosar penal pentru relaţii sexuale cu un minor.

Surse foto: captura video

Articolul urmator Doi frați s-au regăsit după 30 de ani! Cum și-au dat seama că sunt rude

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.