Doliu la Hollywood! John Witherspoon a murit la vârsta de 77 de ani

Doliu la Hollywood! John Witherspoon a murit la vârsta de 77 de ani

Cristina Gherghina

Doliu în lumea cinematografică! Un alt actor extrem de talentat ne-a părăsit! Este vorba de John Witherspoon, cel care a jucat, printre altele, rolul tatălui lui Ice Cube în filmul "Friday". Actorul avea 77 de ani, iar vestea morții a fost confirmată de managerul său, Alex Goodman. Deocamdată nu se știe ce a cauzat moartea actorului.

"Anunţăm cu mare tristeţe că soţul şi tatăl nostru John Witherspoon a murit. A fost o legendă a industriei de divertisment şi o figură paternă pentru toţi cei care l-au urmărit pe parcursul anilor. Te vom iubi pentru totdeauna, Pops", a scris familia sa pe Twitter.

john witherspoon

Sursă foto: Pinterest

De asemenea, colegii din lumea cinematografică au ținut să își ia rămas-bun de la actor. 

„Tatăl, bunicul meu, inspirația mea! Te iubesc! Să te odihnești în paradis, rege!”, a declarat Regina King, cea care a colaborat cu John Witherspoon la diferite proiecte de-a lungul anilor.

În urma pierderii lui John Witherspoon, au rămas o soție îndurerată și doi copii, Alexander Witherspoon și John David Witherspoon.

John Witherspoon s-a născut în orașul Detroit, din statul american Michigan. De-a lungul carierei sale a avut numeroase apariții alături de actorul Eddie Murphy în pelicule precum "Boomerang", "Vampire in Brooklyn" și "Doctor Dolittle 2". 

Actorul a mai jucat și în filmele "Friday", Next Friday" și "Friday After Next" în care a jucat rolul tatălui lui Craig, interpretat de actorul Ice Cube.

Surse foto: Pinterest; Pexels

Articolul urmator
Lucia Moraru, soția regretatului Marin Moraru, a murit la 87 de ani
Lucia Moraru, soția regretatului Marin Moraru, a murit la 87 de ani
Ce varsta are sufletul tau?
Incepe quiz
Ce varsta are sufletul tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.